Britanci na aparatima

Skandalozna knjiga o 'zdravom seksualnom životu' kraljice Elizabete II podiže prašinu na Otoku


Ines Madunić
29.06.2018.19:00
Skandalozna knjiga o 'zdravom seksualnom životu' kraljice Elizabete II podiže prašinu na Otoku
Profimedia

sažeto

Kontroverzna Lady Colin Campbell objavila je knjigu o intimnom i seksualnom životu kraljice Elizabete II


Ines Madunić
29.06.2018.19:00

Nakon biografija princeze Diane i kraljice Majke koje su postali bestselleri, Lady Colin Campbell napisala je knjigu o kraljici Elizabeti II i princu Philipu. Točnije, o njihovom intimnom i seksualnom životu.

Lady Campbell, inače starleta koja se voli dičiti vezama s kraljevskom obitelji, u knjizi piše kako kraljica ima "zdrav seksualni apetit" te da ona i Philip kroz cijelu vezu imaju snažnu seksualnu povezanost.

Cijeli jedan dio posvećen je njihovoj prvoj bračnoj noći 1947. godine koja je, kako tvrdi Campbell, bila nezaboravna.

Profimedia

"O njoj su danima poslije pričale sluge u palači", stoji u knjizi.

Lady Campbell također tvrdi da princ Philip voli flertati te da mu je Elizabeta to dopustila, ali da ju nikad nije prevario.

Knjiga koja "daje uvid kroz prozor kraljičine spavaće sobe" već je uzrokovala velike kontroverze u Ujedinjenom Kraljevstvu. Većina bliskih ljudi kraljici i Buckinghamskoj palači smatra kako je Lady Campbell sve izmislila jer nikad nije bliska ni s kim iz kraljevske obitelji. 

"Stajao sam uz nju i živio s njom 11 godina i mogu vam reći tko je kraljica. Ona je dobra kršćanka koja se ne bi trebala oskvrnjivati na ovaj način jer je ona iznad toga. Zaradila je naše poštovanje kao nacije i takve stvari ne bi se trebale pisati. Lady Campbell piše o našoj šefici države, šefici crkve i o nekome koga uopće ne poznaje", rekao je bivši kraljičin butler Paul Burrell.

Getty Images

Većina britanske javnosti u potpunom je šoku.

"Ne vidim nikakvog razloga da se raspravlja o kraljičinom ljubavnom životu i braku. Neukusno je, nepotrebno i vulgarno", rekla je bivša novinarka BBC-a Jennie Bond, dok je spisateljica Judy Wade izjavila kako nikad nije vidjela Lady Campbell s nekim članom kraljevske obitelji.

"Možete reći što god želite o kraljici jer ona vas neće tužiti, ali to ne znači da je to istina", rekla je Wade.

Lady Campbell, inače već prije omražena u britanskoj javnosti, kaže kako je samo bila iskrena te inzistira da kraljevska obitelj zna da je pisala tu knjigu.

"Vrijeme će pokazati jesam li bila u pravu", rekla je.

kraljevska obitelj

knjiga

seksualni život

kraljica Elizabeta II.

Princ Philip

lady Colin Campbell

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter