Ljubavna priča: Lucija i Domagoj

Sjedili su zajedno u gimnaziji, a ona isprva nije bila zainteresirana. Razdvojenost im nije presudila: 'Ona je najvažnija za moju karijeru, ne mogu zamisliti život bez nje'


100posto
02.11.2019.09:00
Sjedili su zajedno u gimnaziji, a ona isprva nije bila zainteresirana. Razdvojenost im nije presudila: 'Ona je najvažnija za moju karijeru, ne mogu zamisliti život bez nje'
Instagram

sažeto

Nedavno vjenčani, Lucija Žulj i Domagoj Duvnjak svoju su vezu započeli prije deset godina


100posto
02.11.2019.09:00

Djevojke i supruge rukometaša u medijima su puno manje eksponirane nego one nogometaša, no gotovo filmskih ljubavnih priča ima i u redovima Kauboja.

Domagoj Duvnjak, kapetan naše rukometaške reprezentacije i igrač njemačkog Kiela, nedavno se u tajnosti vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Lucijom Žulj.

U vezi su deset godina, a sve je počelo prvi dan srednje škole. Domagoj je sjeo kraj Lucije u đakovačkoj gimnaziji i odmah se zaljubio, ali ona nije bila zainteresirana.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on Mar 10, 2017 at 5:08am PST

Pokušavao je cijelu godinu, a onda i uspio, i to navodno preko njezinih prijateljica. Nerazdvojni su bili drugi i treći razred gimnazije, ali onda je došao prvi izazov.

Odrastao u sportskoj obitelji - otac mu je rukometni trener, a istim sportom bavile su se njegova mama i sestra - već u srednjoj školi počeo se ozbiljno baviti rukometom pa je četvrti razred gimnazije proveo u 9. gimnaziji u Zagrebu, tzv. sportskoj.

Viđali su se kad su mogli, a Lucija je nakon mature upisala studij Socijalnog rada u Zagrebu. Razdvojenost je opet stala između njih kad je Domagoj dobio angažman u Hamburgu, no ovog puta nisu dopustili da to traje predugo. Lucija se preselila u Njemačku s Domagojem i tamo nastavila svoj studij.

 
 
 
View this post on Instagram

Miss days like this ☀️🌊 #tb #mysunshine #myangel #kadmisepopnenaglavu #laganakaoperce #thisgirlthissmile #picturetakenby @t_i_j_a_n_a_

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on Aug 31, 2017 at 7:26am PDT

"Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali i dobrotom i iskrenošću. Neprestano je vesela. Kad sam tužan i utučen poslije utakmice i kad ne mogu nikoga pogledati, ona me uspije razveseliti izjavom ili potezom. To najviše cijenim kod nje. Lucijina kvaliteta je i prilagodljivost. Najbolje je što se o svemu dogovorimo", rekao je svojedobno u intervjuu za Story.

Zajedno danas žive u Kielu, a vjenčali su se u tajnosti pa nije poznato gdje su to obavili. Nijedno ne vole medijsko eksponiranje pa ne daju često intervjue, no priznali su kako im nedostaje rodno Đakovo i Hrvatska.

 
 
 
View this post on Instagram

❤️❤️ #ljubav #mojandjelak #sreca #uzivanje

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on Oct 6, 2016 at 1:20pm PDT

Ona je svojedobno izjavila kako ju je Domagoj osvojio karakterom jer se "tako pažljiv, emotivan, skroman i kulturan dečko rijetko susreće", dok je on istaknuo kako bez nje ne može zamisliti svoj život.

"Obitelj je najvažnija i mora biti na prvom mjestu. Naposljetku, obitelj imaš cijeli život, karijera prođe", rekao je Duvnjak, dok je za Gloriju izjavio kako su za njegovu karijeru najvažniji bili Lucija i njegova obitelj.

vjenčanje

ljubavni par

ljubavna priča

Domagoj Duvnjak

rukometna reprezentacija

Lucija Žulj

newsletter

Prijavite se na Newsletter