Povukla se iz javnosti

Sjećate se razmažene Lane? Bila je zvijezda 'Big Brothera' 2005. godine, a danas je uspješna poslovna žena


Barbara Marinović
13.04.2019.08:00
Sjećate se razmažene Lane? Bila je zvijezda 'Big Brothera' 2005. godine, a danas je uspješna poslovna žena
Foto: Goran Mehkek/CROPIX

sažeto

Lana Škurić bila je jedna od zvijezda druge sezone 'Big Brothera' 2005. godine


Barbara Marinović
13.04.2019.08:00

Hamdija ovih dana komentira Salmu Hayek i fotografira se s njom u Rovinju, a to nas je podsjetilo na zlatna vremena 'Big Brothera'. Vremenom se realityju gledanost znatno smanjila, no 2005. godine rasturali su - interes publike i medija za show i stanare bio je ogroman. Pobijedio je tada spomenuti Hamdija Seferović, nakon 118 dana u kući odnio je pobjedu. Obiteljski čovjek nastavio je tada život sa suprugom i dvoje djece, povlačio se po medijima nekad u pozitivnom, nekad u negativnom kontekstu, a dobio je nakratko ulogu i u seriji 'Zabranjena ljubav'.

Hamdija i Brankica se proslavili, ostali pali u zaborav

Okusio je Hamdija gorko-slatki okus slave, a svi ostali natjecatelji pali su u zaborav. Naravno, tu ne uključujemo Brankicu Čondu koja se poslije BB-a nastavila baviti javnim poslom. Neko vrijeme bavila se manekenstvom u domovini, a onda je odselila u Dubai. Prema posljednjim informacijama, danas Brankica navodno živi u Španjolskoj. Rodnu Makarsku posjećuje redovito.

Lanu proglasili splektarošicom, ona sve opovrgnula i po izlasku razvila uspješan posao

Zapažena je svakako bila i pomalo razmažena i atraktivna Zagrepčanka Lana Škurić. Dugo je i ostala u showu, 62 dana provela je u kući, izbačena je točno na polovici showa. Tijekom boravka u kući prozivali su je da spletkari, a mediji su pomno pratili i njezin odnos s Hanom Šoljan. S njom je bila u svađi pa je na ulazak bivše prijateljice burno reagirala. Kasnije su izgladile odnose, viđene su u večernjem provodu godinama kasnije. Povezivali su Lanu i sa sustanarom Kristijanom, a ona je po izlasku opovrgnula da imaju išta osim prijateljstva. Komentirala je tada i opovrgla odmah etiketu spletkarošice.

U showu se snašla više-manje, no u vanjskom svijetu prošla je puno bolje. Koliko bolje postalo je jasno vrlo brzo po završetku showa. Naime, Lana je vlasnica jako uspješnog zagrebačkog salona za ljepotu. Salon se nalazi u Novom Zagrebu, a posao cvjeta i jedanaest godina od otvaranja. Na društvenim mrežama nije aktivna, barem ne pod svojim imenom, a to joj za posao nije nimalo nužno. Čini se da joj život u anonimnosti i svijetu ljepote baš odgovara.

big brother

Lana Škurić

Hamdija Seferović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter