Priznali što bi se rijetko tko usudio!

Sjećate se kada je Kerum priznao pred svima da ima ljubavnicu i da ostavlja ženu? A kada su poznate dame ogolile svoje zdravstvene kartone?


100posto
24.11.2018.08:30
Sjećate se kada je Kerum priznao pred svima da ima ljubavnicu i da ostavlja ženu? A kada su poznate dame ogolile svoje zdravstvene kartone?
Foto: CROPIX, Privatni album

sažeto

Komičarka Marina Orsag otkrila nam je nedavno sve o svojoj seksualnoj orijentaciji, a Kerum na televiziji priznao da ima ljubavnicu


100posto
24.11.2018.08:30

Marina Orsag nedavno je u velikom intervjuu za 100posto potpuno otvoreno odgovorila na sva pitanja o svojoj seksualnoj orijentaciji. Iako je komičarka opuštena i samouvjerena žena, nije lako sjesti i govoriti o svojim najintimnijim stvarima, a pogotovo se nositi s kasnijim reakcijama. Stoga je jasno reći i da treba imati hrabrosti za takve stvari. U moru onih koji nisu imali m**a pričati, istaknuli smo neke od ljudi koji su otvoreni i kad je najteže. Možda vam je čudno u istoj ekipi vidjeti, primjerice, Marinu i Željka Keruma, no povezuje ih hrabrost u javnom nastupu.

Hrabro ogolili privatni život

Marina nam je tako rekla kada je shvatila da je lezbijka, kako se outala okolini i zezala na svoj račun. Pričala je i o ljubavnom životu, instituciji braka - mnogim temama koje tište naše društvo, koje se često miješa u pravo pojedinca da živi svoj život.

Foto: Privatni album

Upravo bračnu nevjeru priznao je Željko Kerum javno, na televiziji. Bio je to trenutak za pamćenje. Stigao je na svoju TV Dalmaciju, sjeo pred javnost i potpuno direktno rekao: 'Već više godina u vezi sam s Fani Horvat. Očekujemo dijete. Zato ću se razvesti od supruge Ankice i ponovno vjenčati', rekao je Kerum. 'Odabrao sam ovaj način kako ne bi bilo manipulacija i da zaštitim svoju obitelj. Više nikad neću ovo komentirati', dodao je. Prema ocjenama stručnjaka, ali i javnosti - bio je to najbolji potez koji je Kerum mogao učiniti. Tada u politici, odlučio se zaštititi i pod svojim uvjetima javnosti saopćiti da je varao ženu. Sada je sretan uz Fani, postali su roditelji troje djece te su i dalje u braku. Prvi je hrvatski političar koji je priznao da je bio u preljubu - i ne ulazeći u Kerumov osebujni karakter, za to treba imati hrabrosti. Svjestan je bio reakcija koje su trajale danima.

Jadran Babic / CROPIX

Progovorile o zdravstvenom stanju

Ozbiljne životne situacije javno su otkrile i neke poznate dame, primjerice Anđa Marić otkrila je da zbog bolesti koristi medicinsku marihuanu. Hrabro je otkriti svoj medicinski karton pa skidamo kapu svima koji su to napravili, a još više i kada se otkrije da se koristi marihuana u svrhe olakšavanja simptoma bolesti. Nažalost, u našoj zemlji lome se koplja oko korištenja tog sredstva u medicinske svrhe pa je time Anđin istup značajniji.

Foto: D.J.J.

Nedavno je političarka Ivana Ninčević Lesandrić javno i u Saboru rekla da je imala kiretažu. Bolan i intiman trenutak, traumatičan za svaku ženu, Ivana je otkrila s vidnim grčem u želucu, no sve kako bi upozorila na problem u zdravstvu i tretman žena.

Željko Kerum

Ivana Ninčević Lesandrić

Marina Orsag

newsletter

Prijavite se na Newsletter