jedva izdržao izolaciju zbog nje

Sjećate se BB Alena? Danas je sretni obiteljski čovjek, dobio je sina i skrasio se uz deset godina mlađu dizajnericu


Barbara Marinović
24.04.2019.17:00
Sjećate se BB Alena? Danas je sretni obiteljski čovjek, dobio je sina i skrasio se uz deset godina mlađu dizajnericu
Foto: Arhiva/CROPIX

sažeto

Alen Macinić proslavio se 2004. u prvoj sezoni 'Big Brothera'. Tijekom 2016. godine sudjelovao je u regionalnom showu nakratko, i tada mu je jako nedostajala njegova voljena Livija


Barbara Marinović
24.04.2019.17:00

Popularni 'Svizac' iz Big Brothera osvojio je 2004. godine gledatelje RTL televizije. Alen Macinić u kući je izdržao punih 100 dana, osvojivši u konačnici treće mjesto. Prijateljevao je sa svim sustanarima, nije se svađao, bio je duhovit i simpatičan. U anale je ušla scena tijekom koje ga je od smijeha slučajno popiškila voditeljica Antonija Blaće, koja je posljednja napustila tada kuću prije velikog finala. Ostali su dobri i godinama kasnije.

Antonija je nakon BB-a postala poznata voditeljica, a Alen se okrenuo poduzetničkim vodama. Tijekom regionalnog Big Brothera 2016. pojavio se na neko vrijeme u kući, a kasnije sudjelovao i u showu 'Mijenjam ženu'. Tijekom tog boravka nedostajala mu je njegova tadašnja djevojka Livija, koju je po izlasku oženio. Svečana svadba u Vodnjanu 2016. bila je kruna njihove petogodišnje veze. Upoznali su se Livia i Alen 2011. godine, tijekom noćnog izlaska kada je Livija još radila kao hostesa u zagrebačkom klubu.

 
 
 
View this post on Instagram

Moja ljubav ❤️#love #mama #family #women #flowers

A post shared by Alen Macinic (@alen_macinic) on Jul 26, 2018 at 4:44am PDT

Ušli su u vezu, danas su u braku, a samim krajem 2017. postali su roditelji dječaka. Danas je Alen iznimno ponosan na ulogu oca pa se najčešće hvali fotografijama i avanturama sa svojim sinom. Evidentna je i njegova bračna sreća, pohvalio se tako da ga je prije par mjeseci supruga iznenadila tulumom za 39. rođendan. Podržava Alen u svemu svoju voljenu Liviju, inače blogericu i poznatu dizajnericu interijera. Veseli 'Svizac' i dalje živi svoje životno veselje, 14 godina kasnije - uz svoju malu obitelj.

 
 
 
View this post on Instagram

Hvala ljubavi na super provodu 🙏❤️#family#istria#love#party

A post shared by Alen Macinic (@alen_macinic) on Oct 1, 2018 at 12:58am PDT

big brother

Antonija Blaće

Alen Macinić

Livija Macinić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter