Već su mu spašavali život

Sin velikana jugoslavenskog filma u kritičnom stanju završio u bolnici zbog predoziranja! Hoće li opet na odvikavanje?


100posto
04.09.2019.09:30
Sin velikana jugoslavenskog filma u kritičnom stanju završio u bolnici zbog predoziranja! Hoće li opet na odvikavanje?
Foto: Instagram

sažeto

Miša Janektić preminuo je u svibnju ove godine, a njegov sin teško je to podnio. Nedavno je završio u bolnici zbog predoziranja


100posto
04.09.2019.09:30

Sin jugoslavenske glumačke legende Miše Janketića hospitaliziran je prije nekoliko dana u beogradskoj bolnici na odjelu toksikologije. Najstariji sin legendarnog glumca u kritičnom je stanju stigao u bolnicu, a doktori i obitelj strepili su nad njim dok se oporavljao od predoziranja. Konzumirao je navodno nekoliko vrsta halucinogenih supstanci te je hitno završio u bolnici. Medijima su izvori otkrili da je stigao u iznimno lošem stanju - pluća mu skoro nisu radila, a jetra je bila pri otkazivanju pa je organizam bio u alarmantnom stanju.

Screenshot

Radomir je inače policajac koji obožava brze automobile

Radomir Janketić već je bio u bolnici zbog droge, a ovisnost ga je već odvela i na liječenje u klinici za odvikavanje u Beogradu. U međuvremenu je pušten na kućnu njegu, njegov brat Marko objavio je snimku na kojoj se vidi da je Radomir izašao i boravi s obitelji. Inače, Janketić ima 42 godine i po zanimanju je policajac. Iako mu je otac glumačka veličina, on se nikada nije pojavljivao u medijima, već je aktivan na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram

BMW F650 GS

A post shared by Radomir Janketic (@radomirjanketic) on Feb 5, 2018 at 8:41am PST

Iza sebe ostavio obitelj i ogromnu karijeru

Velika su mu strast automobili i motori, a svojedobno je na društvenim mrežama pokazao i smrskani auto nakon lude vožnje tijekom koje je jedva izvukao živu glavu. Tada su ga izvlačili iz razbijenog automobila, niti ne vjerujući da će i ovog puta uspjeti izvući živu glavu.

Pokojni Mihajlo Janketić preminuo je u svibnju ove godine, a iza sebe je ostavio obitelj i ogromnu karijeru tijekom koje je višestruko nagrađivan za svoj glumački rad. Radio je i kao profesor glume na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu.

miša janketić

radomir janketić

newsletter

Prijavite se na Newsletter