nikad dovoljno opreza

Sin Ivane Plechinger doživio tešku prometnu nesreću, na pješačkom prijelazu na njega je naletio auto te ga nosio 30 metara


100posto
10.06.2018.07:55
Sin Ivane Plechinger doživio tešku prometnu nesreću, na pješačkom prijelazu na njega je naletio auto te ga nosio 30 metara
Instagram

sažeto

'Mi od jučer navečer slavimo život našeg Jana, sigurna sam da ćete nam se svi pridružiti. Sretno - živjeli!', poručila je Ivana


100posto
10.06.2018.07:55

Glazbenica i radijska voditeljica Ivana Plechinger i njezin suprug, glazbenik Bruno Kovačić, ovih su dana proživjeli pravu dramu. Naime, njihovih sin Jan doživio je tešku prometnu nesreću kad je na njega naletio automobil. Usprkos teškoj nesreći u kojoj je na njega  na pješačkom prijelazu naletio policijski auto te ga nosio trideset metara te je Jan na kraju završio pod vozilom tre je poprilično polomljen, cijela priča ima sretan kraj. 

Naime, kako je Ivana napisala na društvenim mrežama ni u jednom trenu nije bio životno ugrožen, na hitnoj je - iako poprilično polomljen - nasmijavao sve dežurne sestre. 

Njezin post prenosimo u cijelosti:

"Život te slomi - da bi te temeljitije izgradio. Nekad ti se zaista čitav svijet u sekundi treskom protrese... Naš Jan Kovačić jučer je doživio tešku prometnu nesreću zbog koje je mogao otići s ovog svijeta, a on ne samo da je ostao, već je po mnogima čudesno koliko je malo ozlijeđen. Na njega je na pješačkom prijelazu naletio policijski auto, nosio ga trideset metara i Jan je na kraju završio pod vozilom... Ni u jednom trenu nije bio životno ugrožen, na hitnoj je - iako poprilično polomljen - nasmijavao sve dežurne sestre. Noćas mu je operirana noga, doktori su svi vrlo optimistični... Prije operacije brinuo se što će biti s projektima koje priprema, diktirao nam koga sve da obavijestimo i govorio koje prijatelje da za njega nazovemo da se ne brinu.

Jutros sam se probudila i znala sam da to što nam se dogodilo nije bila nesreća, već sreća! Sreća u kojoj smo saznali koliko je naše dijete voljeno, zaštićeno i jako.
Zahvalila sam Bogu što nam ga je čuvao, jer znam da je. Danas u bolnici, iako sav u zavojima, s osmijehom na licu priča nam kako želi snimiti video u kojem će poručiti svoj djeci kako moraju paziti kad prelaze ulicu, sretan što je živ...
I još nešto:
Molim vas, nemojte u komentarima raspravljati o policiji i o tome tko je tu kriv. Nama je to savršeno nevažno. Čovjeku koji je vozio auto vjerojatno je teže nego Janu i njemu želim da sazna da je sve itekako dobro završilo... Nek ova naša priča posluži svima da vjeruju u to da je uvijek samo dobro ispred svih nas ukoliko si dovoljno mudar da to dobro želiš naći, i tad ti se u nesreći sreća prvo stidljivo, a onda sve hrabrije pokaže.  Mi od jučer navečer slavimo život našeg Jana, sigurna sam da ćete nam se svi pridružiti. Sretno - živjeli!" 

I Jan se fotografijom javio iz bolničkog kreveta a toje napravio kako bi upozorio i podsjetio sve pješake da gledaju lijevi desno kada prelaze cestu, ovo je njegova objava: 

Dragi moji, neki su čuli, neki nisu. Da vas odmah rješim muke, sve je u redu. Živ sam, zdrav sam i "maaalo" polomljen hahahaha. 
No, ne objavljujem ovu fotku samo da vidite kako sam neizmjerno zgodan  Već vas želim najozbiljnije podsjetiti da gledate lijevo desno kada prelazite cestu. Ljudi podcjenjuju brzinu i blizinu automobila i mene je to moglo koštati života. Hvala svim anđelima što sam još uvijek tu uz vas. Za mene se ne bojite. Izlazim iz bolnice za tjedan dva, hodat ću opet za 2 mjeseca.
Ljudi, čuvajte mi se na cesti. Budite stvarno oprezni."

 

Život te slomi - da bi te temeljitije izgradio. Nekad ti se zaista čitav svijet u sekundi treskom protrese... Naš @jan.kovachich jučer je doživio tešku prometnu nesreću zbog koje je mogao otići s ovog svijeta, a on ne samo da je ostao, već je po mnogima čudesno koliko je malo ozljeđen. Na njega je na pješačkom prijelazu naletio policijski auto, nosio ga trideset metara i Jan je na kraju završio pod vozilom... Ni u jednom trenu nije bio životno ugrožen, na hitnoj je - iako poprilično polomljen - nasmijavao sve dežurne sestre. Noćas mu je operirana noga, doktori su svi vrlo optimistični... Prije operacije brinuo se što će biti s projektima koje priprema, diktirao nam koga sve da obavijestimo i govorio koje prijatelje da za njega nazovemo da se ne brinu❤ Jutros sam se probudila i znala sam da to što nam se dogodilo nije bila nesreća, već sreća! Sreća u kojoj smo saznali koliko je naše dijete voljeno, zaštićeno i jako❤ Zahvalila sam Bogu što nam ga je čuvao, jer znam da je. Danas u bolnici, iako sav u zavojima, s osmjehom na licu priča nam kako želi snimiti video u kojem će poručiti svoj djeci kako moraju paziti kad prelaze ulicu, sretan što je živ... I još nešto: Molim vas, nemojte u komentarima raspravljati o policiji i o tome tko je tu kriv. Nama je to savršeno nevažno. Čovjeku koji je vozio auto vjerojatno je teže nego Janu i njemu želim da sazna da je sve itekako dobro završilo... Nek ova naša priča posluži svima da vjeruju u to da je UVIJEK samo dobro ispred svih nas ukoliko si dovoljno mudar da to dobro želiš naći, i tad ti se u nesreći sreća prvo stidljivo, a onda sve hrabrije pokaže. Mi od jučer navečer slavimo život našeg Jana, sigurna sam da ćete nam se svi pridružiti. Sretno - živjeli! #onoštoostajeuvijekljubavje

A post shared by Ivana Plechinger (@ivanaplechinger) on Jun 9, 2018 at 11:00am PDT

prometna nesreća

Ivana Plechinger

jan kovačić

newsletter

Prijavite se na Newsletter