Bio je omiljen

Shrvani Brad Pitt oprostio se od prijatelja Chrisa Cornella na njegovom sprovodu


Ines Madunić
27.05.2017.08:40
Shrvani Brad Pitt oprostio se od prijatelja Chrisa Cornella na njegovom sprovodu
Profimedia

sažeto

Na sprovodu u Los Angelesu bili su i Pharell Williams, Dave Grohl, Courtney Love, Jimmy Page, James Franco i drugi


Ines Madunić
27.05.2017.08:40

Od glazbenika Chrisa Cornella obitelj i mnogi prijatelji oprostili su se u petak na sprovodu u Los Angelesu. Na groblju Hollywood Forever, gdje su pokopane mnoge holivudske zvijezde, na privatnom pogrebu frontmena Soundgardena i Audioslavea bio je i glumac Brad Pitt (53), koji je bio Cornellov prijatelj. Pitt je došao sam i izgledao je shrvano.

Profimedia

Od poznatih bili su tu još i glazbenik Pharell Williams sa suprugom, koji je s Cornellom surađivao na jednom albumu. Došli su i njegovi kolege i prijatelji iz Soundgardena i Audioslavea, kao i Dave Grohl (48) iz Nirvane i Foo Fightersa, koji je s Cornellom bio jedan od predvodnika grungea devedesetih. Pojavila se i udovica Kurta Cobaina, Courtney Love (52). 

Od Cornella su se oprostili i glumac James Franco, legendarni Jimmy Page, Lisa Marie Presley, Christian Bale, Billy Idol, Lars Ulrich i James Hetfield iz Metallice. 

Profimedia

Na sprovodu su govore održali Chris Morello iz grupe Rage Against The Machine, koji je s Cornellom svirao u Audioslaveu, Jeff Ament i Matt Cameron iz Pearl Jama, Chester Bennington i Brad Delson iz Linkin Parka te Kim Thayil i Josh Brolin iz Soundgardena. 

Cornellova udovica Vicky Karayiannis bila je utučena i okružena obitelji. Nakon privatnog sprovoda obožavateljima je dopušten ulaz na groblje i da se oproste od Cornella. 

Profimedia

Nakon koncerta u Detroitu, Cornell se objesio u hotelskoj kupaonici. Navodno je uzeo previše tableta protiv anksioznosti prije toga. Imao je 52 godine. 

Brad Pitt

sprovod

Chris Cornell

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter