Pucaju li slavna kumstva?

Severina je s kumom Andreom obnovila prijateljstvo, a Monika i Ivona traju dulje od samog braka na kojem su se voditeljice zakumile!


100posto
14.10.2019.20:00
Severina je s kumom Andreom obnovila prijateljstvo, a Monika i Ivona traju dulje od samog braka na kojem su se voditeljice zakumile!
CROPIX

sažeto

Kada je prijateljstvo dugo i čvrsto, normalno je da se vremenom dogodi i kumstvo


100posto
14.10.2019.20:00

Kumstva među slavnima nisu rijetkost. Slični krugovi ljudi, poslovi kojima se bave i interesi koje imaju... Sve to veže ljude u prijateljstvu, a nerijetko se ta prijateljstva okrune i kumskim vezama. Očekivano je da se prijatelji i kolege međusobno zakume pa stvore neraskidivu vezu i uspomene na najljepše dane u životu - poput onih svadbenih, krsnih ili krizmanih...

Andrea Zvono i Adriana Đurđević

Ovih dana takvu je lijepu uspomenu stvorila dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono. Krstila je svoju kćerkicu, a taj poseban dan uveličala joj je i bliska prijateljica Adriana Đurđević. Manekenka i djevojka Duje Ćalete - Cara postala je krsna kuma djevojčici, a raznježena mama sve je otkrila na svom Instagram profilu. Da se radi o kumstvu, otkrila je i Adriana, komentirajući: 'Kumče moje najslađe'. Velika je to sreća i čast za Đurđević, a prijateljstvo dvije mlade žene time je dodatno učvršćeno.

 
 
 
View this post on Instagram

What a day 🥳 #girls #christening #domenica Adriana & Andrea #dresses #AZ @andreazvonodizajn

A post shared by Andrea Zvono Bašić (@andreazvonodizajn) on Oct 13, 2019 at 1:41pm PDT

Miroslav Škoro - Thompson - Bulić

Miroslav Škoro i Marko Perković Thompson zadnjih su se godina distancirali, no poznato je da ih je prije toga vezalo dugogodišnje prijateljstvo i kumstvo. Škoro je, naime, kum Thompsonovom prvom sinu, a zbog svega što ih je povezivalo, ni danas nema loše riječi za Perkovića. Thompsona kumstvo veže i uz Matu Bulića, a Matu Bulića kumstvo veže uz Škoru. Tako je ovaj desni estradni blok u kumskim i prijateljskim vezama. I dok je na relaciji Thompson - Škoro zahladilo, u odnosima Bulića i Škore sve je u redu. Kad je Miroslav završio na hitnoj operaciji zbog problema sa srcem, Bulić je svakog dana bio u kontaktu s njegovim sinom i suprugom te vodio brigu o stanju svog kuma. Inače, zanimljivo je da Thompsona učestalo pozivaju da bude kum na krštenjima i krizmama. Toliko često da su on i supruga Sandra svojedobno odlučili početi odbijati pozive za kumstva. Naprosto imaju previše kumčadi, a u toj ulozi našli su se više od 60 puta.

Mario Todorić/Cropix

Severina i Andrea Čermak

U ulozi kume više se puta našla i Severina. Kako i ne bi kada je tijekom dugogodišnjeg rada na estradi i sama stekla brojna prijateljstva. Tako je Seve bila kuma na svadbi Andrei i Hrvoju Čermaku. Tada je s Andreom bila jako bliska prijateljica pa nije začudilo što se našla u toj ulozi. Ipak, u međuvremeno je prijateljstvo puklo, a nakon pomirenja - zakumile su se ponovno - godinama kasnije Andrea se našla u ulozi Severinine kume. 'Jedna pored druge ili miljama daleko, zauvijek povezane i srcem i dušom', napisala je Severina poziravši na zajedničkoj fotografiji s Andreom.

Livio Andrijić/Cropix

Severina i Cetinski

Severinu je zakumio i Tony Cetinski - i to kada je ulazio u brak s Dubravkom Dujak. Čini se da Seve donosi sreću jer su i Cetinski i Čermak do danas u sretnim brakovima.

Rađa i Grašo

A čini se da je za bračnu sreću dobra amajlija i Petar Grašo. Naime, kum je bio Dinu Rađi i supruzi Viktoriji kada su se svojedobno vjenčali na jahti pored Korčule. Ležernu svadbu uveličao je i Grašo svojim kumstvom, a s Rađom i Viktorijom do danas je najbolji prijatelj. Ne samo Grašo, već i njegova dugogodišnja partnerica Danijela Martinović.

Jakov Prkić/Cropix

Srna i Zahora

Dvostrukim kumstvom prijateljstvo su zapečatili Darijo Srna i Dario Zahora. Srna je Zahori bio kum na svadbi sa suprugom Ines, a isto je uzvratio i Zahora kad je Srni postao kum na svadbi s Mirelom Forić. Nerijetko Srna ističe koliko mu je važno prijateljstvo njegovog kuma - ostali su jedan uz drugog uz lijepe i teške trenutke i dokazali da se kroz to ogleda veličina prijateljstva.

Monika Kravić i Ivona Periša

Iako se u međuvremenu razvela, Monika Kravić i dalje je jako bliska sa svojom prijateljicom i svadbenom kumom Ivonom Perišom. Obje su svojedobno počinjale karijeru na Novoj TV i u periodu Monikine ljubavi s Marijom Mamićem bile su nerazdvojne. Koliko - dokazuje i činjenica da je Monika Ivonu zakumila kada je ulazila u brak s Mamićem.

Jurica Galoić/Cropix

Lana i Iris

Iris Rajčić i Lana Pavić prijateljice su više od 20 godina, a taj dugi prijateljski staž okrunile su i kumstvom kada se Lana udavala za Marka Kožula. U međuvremenu su dobili dvoje djece, a njihova djevojčica Iris Lucija dobila je ime upravo po najboljoj prijatelji svoje majke!

Foto : Jadran Babic / CROPIX

Severina

Tony Cetinski

Miroslav Škoro

Petar Grašo

Mate Bulić

Monika Kravić

Dario Srna

andrea zvono

darijo zahora

newsletter

Prijavite se na Newsletter