Izašao popis najbogatijih hrvatskih celebrityja

Koliko zarađuju poznati Hrvati? Severina je i dalje najjača estradna zvijezda, no netko ju je premašio po zaradi!


Barbara Marinović
07.12.2018.19:30
Koliko zarađuju poznati Hrvati? Severina je i dalje najjača estradna zvijezda, no netko ju je premašio po zaradi!
Foto: Maja Zlatevska / CROPIX

sažeto

Par zvijezda uvršteno je u taj popis, radi se o najpoznatijim Hrvatima i njihovom imovinskom stanju


Barbara Marinović
07.12.2018.19:30

Znate li tko je nadmašio Severinu po zaradi? Stranica Celebrity Net Worth, koja se bavi isključivo zaradama i financijskoj vrijednosti poznatih, obrađuje ljude iz cijelog svijeta, a našlo se i par Hrvata. Nije brojka velika, tu su Severina, Stjepan Hauser, Goran Višnjić, Rade Šerbedžija...

Poznati su oni globalno pa je portal izračunao otprilike koliko poznati Hrvati financijski dobro stoje. Tako su donijeli informaciju da je Severina teška pet milijuna dolara te je okarakterizirali jednog od najpopularnijih i najutjecajnijih javnih ličnosti u Hrvatskoj.

Damir Krajač/Cropix

Nadmašio ju je po zaradi Stjepan Hauser. On je težak osam milijuna dolara, tvrdi portal. Naravno, navode brojne njegove inozemne koncerte, uspjehe, obrade, televizijska pojavljivanja.

Boris Kovačev/Cropix

Hrvatski producent i glumac Goran Višnjić, pišu na spomenutom portalu, težak je dva milijuna dolara. Njegovog kolegu Radeta Šerbedžiju procijenili su na milijun dolara. Nazvali su ga jednim od najuspješnijih hrvatskih glumaca s uspješnom inozemnom karijerom.

Instagram

Kakav bi to popis bio bez Lepe Brene? Nikakav. Bogatija je od svih na popisu, jedan od simbola nekadašnje države teži 16 milijuna dolara, tvrdi portal posvećen najbogatijim ljudima na svijetu.

Ranko Šuvar/Cropix

Severina

Lepa Brena

Goran Višnjić

Stjepan Hauser

Rade Šerbedžija

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter