Svi umiru od želje za igrom

Šestero stranaca dobije misterioznu pozivnicu za ono što misle da je još jedan uobičajeni Escape room, no kazna za neuspješno izvršeni zadatak je smrt


PR
04.02.2019.13:00
Šestero stranaca dobije misterioznu pozivnicu za ono što misle da je još jedan uobičajeni Escape room, no kazna za neuspješno izvršeni zadatak je smrt
Promo

sažeto

Hoće li uspjeti riješiti sve zagonetke i uspješno izaći iz sobe ili će im ova igra biti zadnja koju će zaigrati u životu?


PR
04.02.2019.13:00

Što se dogodi kada društvena igra postane stvarna borba za život? Upravo to dogodilo se šestorici igrača u filmu 'Escape Room' koji su, zaigravši ovu misterioznu igru ni ne znajući, zaigrali na život ili smrt. 

Popularna igra koju su zaigrali igrači diljem cijelog svijeta vrlo brzo postala je svojevrsni fenomen. Radi se o društvenoj igri koja gotovo bez iznimke od igrača zahtijeva timski rad i komunikaciju. Od igrača se očekuje da u suradnji s cijelim timom riješe niz različitih zadataka i zaključane mozgalice; dekodiraju zagonetke, lokote i šifre kako bi se unutar zadanog vremena uspješno obavila zadana misija koja omogućuje bijeg iz sobe.

Film „Escape Room“ odvija se u jednoj takvoj sobi ali pod potpuno drukčijim uvjetima i, ovaj put, ne radi se o bezazlenoj igri nego o stvarnoj životnoj opasnosti.

Kada šestero stranaca dobije misterioznu pozivnicu za ono što misle da je još jedan uobičajeni Escape room, objeručke je prihvate, pogotovo kada shvate da dobitnik osvaja i novčanu nagradu. No, za razliku od poznatih Escape roomova u kojima, ukoliko zapnete na nekom zadatku možete zatražiti pomoć, ovdje je kazna za neuspješno izvršeni zadatak – smrt.

Vrlo brzo članovi tima shvate da se ovaj put ne radi o klasičnoj bezopasnoj igri niti su oni slučajnim odabirom dobili svoje pozivnice. Svi igrači su međusobno povezani, svatko od njih nosi sa sobom tajnu i svaka tajna rješenje je jedne zagonetke. Sada, šest stranaca mora zajedničkim snagama i vještinama povezati sve kockice i riješiti nikad opasniji Escape room.

Hoće li naši igrači uspjeti riješiti sve zagonetke i uspješno izaći iz sobe ili će im ova igra biti zadnja koju će zaigrati u životu?

Escape Room u kinima od 7.2.!

Escape room

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter