Nisu više bliske

Selenina mama 'popljuvala' pjevačicu zbog novog filma s Allenom i veze s Bieberom


Ines Madunić
17.01.2018.08:50
Selenina mama 'popljuvala' pjevačicu zbog novog filma s Allenom i veze s Bieberom
Profimedia

sažeto

Kaže da joj je savjetovala da ne radi s Woodyjem Allenom, ali ju Selena nije poslušala


Ines Madunić
17.01.2018.08:50

Nakon što je izjavila da ne podržava vezu svoje kćeri s Justinom Bieberom (24), Mandy Teefey (41), mama Selene Gomez (25), rekla je da ju je pokušala nagovoriti da ne radi s Woodyjem Allenom.

"Nitko ne može Selenu nagovoriti na nešto što ne želi. Dugo sam s njom razgovarala o tome da ne treba raditi s Allenom i ona to nije prihvatila. Ima odličan tim iza sebe, nikoga ne možemo okriviti. Nitko je ne kontrolira. Sama donosi svoje odluke. Koliko god ju pokušaš savjetovati, ništa ne padne na plodno tlo", napisala je na Instagramu Selenina mama.

Pjevačica je prošle godine snimala film redatelja Woodyja Allena s glumcem Timothéeom Chalametom. "A Rainy Day In New York" ove bi godine trebao doći u kina, no Selena i Chalamet kritizirani su zbog suradnje s Allenom, kojeg je njegova posvojena kći Dylan Farrow optužila za godine seksualnog zlostavljanja.

Chalamet je na Instagramu napisao kako je "puno naučio ove godine" te da "ne želi profitirati od posla na tom filmu" te će svu zaradu proslijediti udrugama Time's Up, LGBT centru u New Yorku i RAINN-u. Selena se nije oglasila o tom pitanju.

 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet) on Jan 15, 2018 at 8:51pm PST

Njezina mama prije nekoliko dana rekla da ne podržava njezinu obnovljenu romansu s Justinom Bieberom.

"Nisam sretna zbog toga. S njim nisam razgovarala godinama, ali ona je odrasla osoba i može sama donositi svoje odluke. Može živjeti kako god želi sve dok je sretna, sigurna i zdrava", rekla je Teefey.

seksualno zlostavljanje

Selena Gomez

Justin Bieber

isprika

Woody Allen

Timothee Chalamet

Mandy Teefey

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter