Ima zdravstvenih problema

Seleni opet nije dobro, zadržali su je na psihijatrijskom liječenju zbog 'emocionalnog sloma'


Ines Madunić
11.10.2018.21:00
Seleni opet nije dobro, zadržali su je na psihijatrijskom liječenju zbog 'emocionalnog sloma'
Getty Images

sažeto

Pjevačica je prošle godine imala transplantaciju bubrega, a još se fizički i psihički oporavlja


Ines Madunić
11.10.2018.21:00

Pjevačica Selena Gomez završila je u bolnici prošli tjedan jer joj se zdravstveno stanje zakompliciralo.

Selena je prošle godine prošla kroz transplantaciju bubrega, a oporavak je dugotrajan. Prošli je tjedan bila na pretragama koje su pokazale kako ima malen udio bijelih krvnih stanica, što može biti nuspojava nakon transplantacije.

 
 
 
View this post on Instagram

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Sep 14, 2017 at 3:07am PDT

Nakon što su je pustili iz bolnice, vratila se nakon nekoliko dana i tražila dodatne pretrage. Kad su je odbili primiti, imala je emocionalni slom pa je ipak ostala na liječenju na psihijatrijskom odjelu.

"Selena se i prije borila s depresijom, a njezini bližnji paze na to kako se osjeća kako bi sve bilo pod kontrolom, pogotovo nakon operacije. Sad je otišla preventivno jer je znala da nije dobro i htjela je spriječiti dodatne komplikacije", rekli su izvori bliski pjevačici koja je nedavno objavila kako uzima odmor od društvenih medija.

Selena Gomez

psihički slom

transplantacija bubrega

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter