Veliki povratak 'Jelene'

Selena i Bieber nikad nisu preboljeli svoj prekid, a sad su konačno sretni zajedno


Ines Madunić
09.11.2017.10:10
Selena i Bieber nikad nisu preboljeli svoj prekid, a sad su konačno sretni zajedno
Profimedia

sažeto

Pjevačica je nakon prekida s The Weekndom počela provoditi puno vremena s bivšim Justinom


Ines Madunić
09.11.2017.10:10

Nije nam još sasvim jasno jesu li se pomirili ili nisu, ali čini se da se stari ljubavni plamen Selene Gomez (25) i Justina Biebera (23) ne može tako lako ugasiti. Nakon što je pjevačica prekinula s kanadskim pjevačem The Weekndom (30) počela je provoditi puno vremena s bivšim dečkom. Viđeni su kako idu u istu crkvu u Los Angelesu, šetaju, voze bicikl... Iako nitko od njih nije ništa službeno komentirao - ali ni demantirao - izgleda da su se oboje nadali da će ponovno završiti zajedno.

"On je njezina prva ljubav i uvijek će imati posebno mjesto u njezinom srcu. Uvijek se nadala da će doći trenutak kad će im okolnosti ići na ruku. Puno puta se razočarala jer nije uspjelo. Selena je uvijek vidjela najbolje u Justinu", kažu njezini prijatelji.

Par je inače bio u vezi dvije godine, od 2010. do 2012., ali su puno puta prekidali i mirili se godinama poslije da nikome nije bilo jasno kakav je točno njihov odnos.

"Trenutno oboje uživaju u zajedničkom vremenu. Single su i sretni kad su zajedno. Za Justina nitko nikad nije došao ni blizu Selene i nitko nije bio posebniji za njega. Konačno je sazrio i shvatio da ona zaslužuje najbolje", rekli su njegovi prijatelji.

ljubav

veza

prekid

Selena Gomez

Justin Bieber

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter