Sad idu na aukciju

Seksi hlače iz kultnog filma glumici su bile toliko uske da su ih zašili na njoj, a šavove bi rasporili svaki put kad je morala na wc


Ines Madunić
16.07.2019.08:00
Seksi hlače iz kultnog filma glumici su bile toliko uske da su ih zašili na njoj, a šavove bi rasporili svaki put kad je morala na wc
Profimedia

sažeto

Olivia Newton-John proslavila se ulogom Sandy u "Briljantinu", u kojem je glumila s Johnom Travoltom


Ines Madunić
16.07.2019.08:00

Australska glumica Olivia Newton-John svoj je debi na velikom platnu imala 1978. godine u hit mjuziklu "Briljantin". U ulozi Sandy očarala je tadašnju publiku, baš kao i njezin partner John Travolta.

Od slatke djevojke u lepršavim haljinama do zločeste cure u kožnim hlačama i crnom topu, Olivia je postala simbol generacije i doživjela golemu slavu. Imala je tada 28 godina, a sada je odlučila na aukciji prodati upravo te crne hlače koje je nosila u slavnoj sceni mjuzikla Randala Kleisera.

Profimedia

"Na početku svakog dana na snimanju doslovno bi zašili te hlače na mene jer su bile toliko uske da su mi prilikom oblačenja popucali šavovi. Na kraju svakog dana bi ponovno rasparali šavove, a isto su morali raditi i kad sam morala na wc", rekla je nedavno za britanske medije.

Newton-John sad je odlučila skupiti novac za borbu protiv raka pa daje hlače na aukciju. Iako je prošlo 40 godina, kaže da će joj biti pomalo teško oprostiti se od njih, ali sve je zbog višeg cilja.

"Nadam se da ćemo skupiti milijun dolara koje ću iskoristiti za svoj istraživački centar. Uostalom, kako starite želite pojednostaviti stvari. Imate toliko stvari i shvatite da to uopće nije važno u životu. Sjećanja su dovoljna", rekla je Olivia.

Ona se tri puta u životu suočila s najtežom dijagnozom.

Od raka dojke oboljela je 1992. godine, a on se vratio 2013. i 2017. godine, kad se proširio na križnu kost. Danas je zdrava, a posvetila se borbi protiv raka te želi pomoći onima koji prolaze kroz teška razdoblja.

Olivia kaže da je i danas u kontaktu s mnogim kolegama i kolegicama s kojima je glumila u "Briljantinu", pogotovo s Travoltom, s kojim je bliska obiteljska prijateljica te se često i posjećuju.

"On je bio nevjerojatan, kao da su se svi glavni glumci spojili u njemu - znao je glumiti, plesati i pjevati i imao je karizmu te nevjerojatan izgled filmske zvijezde. Naravno da sam mislila da je seksi, definitivno je bilo kemije između nas. Ali, tad smo oboje bili u vezama i nitko od nas nije htio varati tako da nikad nije bilo romanse između nas dvoje", rekla je.

John Travolta

Olivia Newton John

Briljantin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter