No Comment by vaša Ljubica

Seksi dadilja poznatoj showbizerici zavodila muža pa je dobila otkaz! Bacila se odmah u potragu za starijom zaposlenicom


100posto
01.03.2019.11:15
Seksi dadilja poznatoj showbizerici zavodila muža pa je dobila otkaz! Bacila se odmah u potragu za starijom zaposlenicom
Foto: iStock

sažeto

U novoj kolumni vaša Ljubica donosi vam priču o poznatoj i zaposlenoj majci koja je imala problema s mlađahnom dadiljom svoje djece


100posto
01.03.2019.11:15

Dragi moji,

Nije lako biti majka, a pogotovo zaposlena majka. U ova divlja kapitalistička vremena nitko vas ne pita koliko obveza imate oko vaše djece, kako i kada ćete im skuhati, s njima učiti, poigrati se, posvetiti se i odgajati ih. Zato mnoge majke moraju posegnuti za pomoći u kući. Baka servisi, vrtići, po potrebi i frendice, frendovi. Sve igra ulogu, no nekad ni to sve zajedno nije dovoljno.

Poznate majke, pogotovo one koje imaju koju kunu više u džepu, ne libe se stoga potražiti pomoć u kući. Dadilje su sve potrebnije, a za njih sve češće ima posla. Igrati se, pričuvati dijete, skuhati ručak i postati produžena ruka zaposlene majke. Nećemo se lagati i biti zajedljivi - svi koji nemaju, za dadiljama žude. One su najčešće anđeli na dvije noge. No, ako ti anđeli pritom izgledao kao anđelice Victoria's Secreta, dolazimo do problema.

iStock

Pohotna dadilja

Primjerice, ako vam u kuću djecu stigne čuvati mlađahna, dugonoga studentica, a vi se još borite s posljedicama trudnoće? Nema gore muke. Stoga ne čudi potez jedne naše poznate showbizerice, koja je za potrebe čuvanja vlastite djece tražila dadilju. Sve je mogla prigristi, osim dobi tete čuvalice. Dadilja je morala biti upravo to, teta.

Tko se jednom opeče, puše i na hladno

Showbizerici u obzir nisu dolazile mlade djevojke, već isključivo žene zrelije životne dobi, u kategoriji iznad pedeset godina. E da. Tko se jednom opeče, drugi put puše i na hladno. Imala je ona i mlađe dadilje, no dogodila se nezgodna situacija pa je djevojka bacila oko na novopečenog tatu. Katastrofa. Djeca se taman navikla, a kad ono... Dobila je odmah atraktivna studentica otkaz, a luksuzan dom ostao ispražnjen za jedno radno mjesto. Je li nešto bilo između muža i dadilje? Tko će ga znati, nije se previše žena time ni zamarala.

Foto: iStock

Lakše bez muža nego bez dadilje

Nije se naša heroina dala smesti. Lakše bi trenutno i bez muža nego bez dadilje. Stoga je krenula u novu potragu, ovog puta u radni odnos prima stariju i ozbiljniju ženu. Ima takva sigurno i više iskustva s djecom, odgojem, kuhanjem, a više je ne interesiraju ljubavne kombinacije, pogotovo ako su zabranjene. Takva dođe, odradi i ode kući.

Stoga je svugdje dama razglasila da traži dadilju, a jedini bitni uvjet su godine! U njenom slučaju, one nisu samo broj, a prima se kao osoblje starija žena da pomogne. Da ne bi opet bilo bacanja oka na muža i nezahvalnih situacija, poruka i poziva.

Prijatelje držite blizu, a dadilje još bliže,

Ljubi vas vaša Ljubica,

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter