A sve smo kao dosadni

Seks, sumnjivi smotuljci, nasilje, slikanje penisom: Što je sve Hrvatska iznjedrila kad su reality zvijezde u pitanju?


100posto
28.11.2018.08:00
Seks, sumnjivi smotuljci, nasilje, slikanje penisom: Što je sve Hrvatska iznjedrila kad su reality zvijezde u pitanju?
Foto: CROPIX/Instagram

sažeto

Reality era u Hrvatskoj traje oko 15 godina, a tijekom tih godina nakupilo se svega


100posto
28.11.2018.08:00

Tijekom godina reality ere u Hrvata, ali i regiji, iznjedrila su se neka od imena koja su poprilično kontroverzna. Neki su dizali prašinu nakratko, drugi na dulje staze, a o trećima se priča i danas. Teško ih je izdvojiti samo par koji su se istaknuli ponašanjem, no treba se nekad i te nezahvalne rabote uhvatiti.

Najsvježiji primjer nešto kontroverznije reality zvijezde svakako je Karla Krneta. Fatalna Zadranka postala je u vrlo kratkom roku prava zvijezda kada je pojavljivanjem u showu 'Gospodin Savršeni' isplivala njezina prošlost. Nije se tome medicinska sestra nadala, no objavljeno je i da je svojedobno istukla s dečkom turiste na Hvaru, bila uhvaćena s tabletama ecstasyja te prije par godina nasrnula u pijanom stanju na majku i brata. Slobodna Dalmacija podsjetila je i na to da je Karla 2016. pretukla muškarca iz Njemačke, a sve u jednom zadarskom stanu. Što bi pokazala da je ostala u showu, nikad nećemo znati jer ju je Gospodin Savršeni poslao kući vrlo brzo.

 
 
 
View this post on Instagram

#rakijasepečejasesunčam

A post shared by Karla Krneta (@karlakrneta) on Oct 1, 2018 at 2:20am PDT

Šokirala je tijekom pojavljivanja u regionalnom Big Brotheru i Splićanka Steffani Banić. Lijepa djevojka bila je tema brojnih razgovora kada je po ulasku u kuću stupila u seksualne odnose s Ervinom Mujakovićem, kandidatom iz BiH. Nespojivi par neko vrijeme je imao strasnu avanturu, no to je brzo prestalo. Steffani je nastavila svojim divljim ponašanjem privlačiti pozornost, ali i dizati gledanost samog showa. Nedavno je medijima zapela za oko zbog fotografije na Instagramu, a na kojoj je u ruci držala tajanstveni smotuljak.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SteffaniScarfo (@steffaniscarfo) on Nov 24, 2018 at 9:26am PST

U istom showu par godina prije, šira je javnost upoznala i Soraju Vučelić. Otad je postala najpoznatija starleta na Balkanu, unaprijedila je svoj izgled, postala prava bomba. Oko Soraje stalno se diže prašina, a tako i posljednje vrijeme - naime, zabranili su joj čak i ulazak u Srbiju. Vrijeme provodi putovanjima svijetom, ali i u Hrvatskoj te Crnoj Gori. U samoj BB kući Soraja je bila prilično snalažljiva, pristojna - i normalna.

 
 
 
View this post on Instagram

#daydreamer 🤗💫💛

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Nov 27, 2018 at 6:01am PST

Te godine pobjedu je u BB-u odnijela Marijana Kovačević, oko koje se digla silna prašina. I u kući, ali i izvan nje. Kada je udata majka i Hrvatica bacila oko na mladog i perspektivnog pjevača Nikolu Nemeševića, počela je ljubavna reality tragedija. Raspao joj se brak, Nemešević ju je na finalu ostavio pred kamerama, a dok su bili unutra - u sapunici je sudjelovala Nemeševa majka Nada, koja se zgrozila svega što se događalo unutra s njezinim sinom. U konačnici se par pomirio pa vjenčao, no razveli su se i navodno je Marijana pronašla ljubavnu sreću na drugoj adresi, a Nikola se nastavio baviti glazbom.

Zbog nedavnog nastupa kanadskog slikara Brenta Raya Frasera diglo se i Vijeće za elektroničke medije koje je moralo istražiti njegov nastup. Naime, Brent slika svojim penisom po platnu, a sve je prikazano u nedjelju navečer u 'Supertalentu' Nove TV. Budući da je Nova cenzurirala sporni nastup u ključnim njegovim dijelovima, prošli su dobro. No, Brend nije, jer se nije našao u finalu natjecanja.

Još je jedna natjecateljica podigla prašinu. Guzotres Sarah Seifert podigao je prašinu, posebice zgražanjem Martine Tomčić u showu, a na nastup mlade Vukovarke. Ona se na to nije pretjerano osvrtala već je nastavila tresti guzom i dobivati gaže po klubovima unutar i izvan granica Lijepe naše.

Soraja Vučelić

Sarah Seifert

Karla Krneta

Marijana Kovačević

Steffani Banić

Brent Ray Fraser

newsletter

Prijavite se na Newsletter