Fatalna Splićanka

Seks bomba iz Big Brothera danas je zamjenica direktora poznate tvrtke! Od 19-godišnje cure sazrela je u pravu damu


100posto
12.05.2019.08:00
Seks bomba iz Big Brothera danas je zamjenica direktora poznate tvrtke! Od 19-godišnje cure sazrela je u pravu damu
Foto: Jakov Prkić/CROPIX/Facebook

sažeto

Zgodnu Leu Lemo upoznali smo u trećoj sezoni Big Brothera, gdje se pojavila kao 19-godišnja studentica ekonomije


100posto
12.05.2019.08:00

Splitska ljepotica u trećoj sezoni Big Brothera nametnula se kao jedna od najatraktivnijih stanarki. Da je htjela, mogla je bez problema ostvariti karijeru svojevrsne starlete ili modela, no Lea Lemo tome nije stremila. Nakon završetka showa, vrlo se brzo povukla iz javnosti i karijeru izgradila u svijetu ljepote. Danas, barem ako je vjerovati društvenim mrežama, Lea živi u Zagrebu i radi kao zamjenica direktora tvrtke koja se bavi prodajom profesionalnih frizerskih proizvoda i ekstenzija.

Studirala ekonomiju i imala dugu plavu kosu

Daleko je Lea dogurala od dana kad je kao 19-godišnja studentica ekonomije ušla u kuću. Iako je među frajerima bila obožavana, Splićanka se nije dala, ostala je vjerna tadašnjem dečku Marku Milutinu koji ju je čekao vani. Kada je izašla iz BB kuće, dečko ju je čekao, a njen ponosni otac za nju je priredio i zabavu u kafiću gdje su je dočekali svi bliski ljudi. Bilo je tada Lei najvažnije kako će na nju reagirati upravo tata, kojeg nije htjela razočarati svojim postupcima.

Foto: Jakov Prkic/CROPIX

Danas je starija, finija i obrazovanija

Tada je nosila izblajhanu plavu kosu, dok danas ima nešto pitomiji imidž pa je svoju boju kose malo potamnila, a make-up prilagodila. Stilski je također napredovala i postala je tako nešto profinjenija. Diplomirala je na ekonomiji i pronašla posao koji je ispunjava izvan očiju javnosti i medija, a čini se da joj baš tako i odgovara.

Foto: Facebook

big brother

BB

lea lemo

newsletter

Prijavite se na Newsletter