Nije za mlađe od osamnaest

Scene seksa na filmovima se obično glume, ali u ovima možete vidjeti 'pravu stvar' ▶️


Dolores Drvodelić
03.06.2017.21:00
Scene seksa na filmovima se obično glume, ali u ovima možete vidjeti 'pravu stvar' ▶️
Profimedia

sažeto

Gotovo u 100 posto filmova scene seksa su simulirane, ali mi smo naišli na nekoliko u kojima su se glumci potpuno opustili


Dolores Drvodelić
03.06.2017.21:00

Filmski kritičari britanski su film iz 2005. godine nazvali 'Proslavom seksa, droge i rock'n'rolla', a kad ga pogledate, bit će vam jasno i zašto. Film nazvan "9 pjesama' još i prije distribucije označen kao kontroverzan, upravo zbog toga što se dvoje glavnih glumaca, Margo Stilley i Kieran O'Brien, u scenama doista seksaju. I to često.

Francuska drama 'Ljubav', prikazana na filmskom festivalu u Cannesu 2015. godine, odmah po puštanju izazvala je očekivanu reakciju - sramežljivu znatiželju publike. Radnja filma vrti se oko studenta kinematografije Murphyja i njegove bivše djevojke Electre. Stvarno je eksplicitan. Evo i zašto:

Još jedno francusko ostvarenje, redateljice Catherine Breillat, obilježeno je stvarnim scenama seksa, iza kojih stoji vrlo neobična radnja. Naime, u filmu 'Anatomija pakla' usamljena žena plati homoseksualcu da s njom provede četiri puna dana i noći u istraživanju njihovih seksualnosti. Ovakve scene mogu osmisliti samo Francuzi.

Da, još uvijek smo na Francuzima. 'Pola X' film je koji se bavi vrlo kontroverznim sociološkim problemom - incestom. Naravno, probleme prate vrlo kontroverzne scene seksa. Mladog književnika iznenadi žena koja tvrdi da je njegova izgubljena sestra. Pogađate, njih dvoje započinju romantičnu i seksualnu vezu. Tko smo mi da sudimo?

'Shortbus' je američka komedija koja se bavi skupinom ljudi raznolikih seksualnih sklonosti. Svi se očajnički pokušavaju povezati i identificirati s nekom skupinom ljudi, pa su izabrali jedni druge. Jednom tjedno organiziraju umjetničko-seksualni salon, u kojem se upuštaju u preispitujuće seanse.

seks

star vibes

film

scene seksa

Pola X

Shortbus

Love

9 songs

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter