Ana Bučević prošla je kroz dva bračna kraha

Sašu Dvornika upoznala je dok nije imao ništa, ni posao ni stan, a prvi brak joj je teško završio: 'Imala sam mini slom živaca, pala na pod i plakala. Pokupila sam dijete i otišla!'


100posto
28.06.2019.11:00
Sašu Dvornika upoznala je dok nije imao ništa, ni posao ni stan, a prvi brak joj je teško završio: 'Imala sam mini slom živaca, pala na pod i plakala. Pokupila sam dijete i otišla!'
Foto: Facebook/Duje Klarić/CROPIX

sažeto

Ana Bučević prolazi kroz drugi razvod. Prvi put rastala se kada joj je kći imala svega devet mjeseci, prisjetila se tog teškog trenutka


100posto
28.06.2019.11:00

'Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koje su za posljedice štetile našoj obitelji. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo štetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati. Šutjela sam do sada iz više razloga. Htjela sam mu pomoći da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htjela sam da osvijesti svoje izbore i gdje će ga odvesti. Htjela sam, što i jesam u našoj intimni riješiti sa zavodom za socijalnu skrb da mi pomogne savjetima kako da se izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu. Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo', napisala je na svom službenom Facebooku motivacijska govornica Ana Bučević.

Reagirala je tako Ana na prozivke svog uskoro bivšeg supruga Saše Dvornika, koji je također na svom profilu prozvao suprugu, a pritom ne birajući baš lijepe riječi o ženi s kojom ima i malodobnog sina. 'Možeš što hoćeš i dokle hoćeš, ali ne preko mojih leđa... Pogotovo 'pribotunavajući' mi da sam imao rak. Ja sam taj koji je odlučio promijeniti svoj mindset, tebi hvala na podršci, ali nisi ti ta koja je zaslužna, nego ja, svojom snagom i voljom, jer moj je život igra bez granica, a ti samo usputna stanica', napisao je Dvornik o odnosu s Anom. Kasnije je tu objavu s Facebooka izbrisao. Bio je to jasan znak da su glasine koje Splitom kruže već nekoliko mjeseci - istinite. Ana Bučević razvodi se po drugi put.

Duje Klaric / CROPIX

Počeci ljubavi s Dvornikom

Mislila je da je uz Dvornika pronašla životnu sreću, zajedno su podigli unosan posao na račun njezine self-help angažiranosti, izgradili su svojevrsno carstvo na mehanizmima samopomoći, predavanjima, vortex putovanjima. Jasno je da je oduvijek u tom odnosu Bučević bila zvijezda, a Dvornik netko tko je pomogao i radio s njom iza očiju javnosti. Je li mu i to smetalo? Tko zna, u svakom slučaju, u objavi je spomenuo da će sada on puniti arene.

Svojedobno je progovorila o počecima ljubavi sa Sašom, koji, po njezinom priznanju tada, kada su se zaljubili, nije imao ni automobila, ni plaće, a živio je s roditeljima. Objasnila je to odgovarajući na pitanje zašto je baš Sašu odabrala. 'Ja sam bila društvena, izlazila sam i provodila s jednim momkom za kojeg sam znala da nije moj idealan muškarac, za mene idealan. Bila sam uvijek potpuno iskrena s tom osobom, pristao je i on da se družimo i budemo skupa sada, pa što bude - bude. Bili smo u sadašnjem trenutku. Na Božić sam ja tog momka pitala da izađemo vani, a on je rekao da se već dogovorio sa svojim muškim društvom. Ostala sam tada na visokoj vibraciji, nisam mu zamjerala, dogovorila sam se s poznanicom da idem s njom na tulum. To je bilo 2010. godina, Božić', prisjetila se Bučević.

Nešto ju je, priznala je tada, guralo da ide na taj tulum, a na njemu je bio i Saša Dvornik. 'Govori on meni: Ti si mi poznata, ja ti znam bivšeg muža. Bila je to prva rečenica koju mi je uputio. Saša sjedne na jedan kraj kauča, ja na drugi. Ni rečenice, ničega, totalno nezainteresirani. Poslije je cijela ekipa otišla vani, pili smo, zezali, plesali. Ja na jednom, Saša na drugom kraju. U jednom trenutku mi prilazi iz čista mira i ljubi me u čelo, a prijateljica to fotografira', dodala je na svom kanalu prije par godina.

Promo/Safari duha

Zajedno proveli nešto manje od 10 godina

Na jednom od sljedećih tuluma pristala je na prijedlog prijatelja zvati i Dvornika. Ni tada se ništa nije dogodilo, no njezina sestra Nada tada ga je primijetila i skrenula Ani pozornost na njega. Poslao joj je zahtjev za prijateljstvo na Facebooku, a ubrzo je uslijedio još jedan tulum na kojem je bio i poduzetnik. Na boci istine, koju su igrali, Dvornik je Anu kroz pitanje pozvao na kavu. Pristala je, a do kraja večeri joj je rekao da bi je oženio. 'Tebe bi oženio, slušam te cijelu večer, ti bi mi prvo bila prijateljica, a tek onda žena'. Bučević je smatrala da je to nešto najljepše što je ikad čula. Novu godinu joj je prvi čestitao baš Saša i tu je prvi put proradila kod nje ideja da bi nešto moglo biti između njih. Ubrzo su se, iste večeri, našli i slavili do kraja večeri tu Novu godinu. Tada je osjetila nešto prema njemu, priznaje. Iste Nove godine završili su zajedno, prvi put se poljubili i otad se nisu razdvajali. Bučević je objasnila da je u njemu prepoznala potencijal čovjeka s kojim želi provesti život. Ostali su zajedno i tijekom teških trenutaka njegove bolesti, tijekom kojih je Ana bila u drugom stanju.

Nije najvećoj hrvatskoj self-help majstorici to prvi put da joj je u životu bilo jako teško. Niti je ovo prvi brak koji se završio u njezinom životu. Naime, prije Saše bila je u dugogodišnjem braku koji je sklopljen u mladosti, a također je završio razvodom. U njemu je dobila djevojčicu. Progovorila je i o tom, prvom razvodu, te samohranom majčinstvu.

'Kad pogledam unazad svoj životu, Bogu zahvalim na svim iskustvima koje sam prošla. Upravo stoga mogu danas iz vlastitog primjera dati savjete jer sam jako zadovoljna svojim rezultatima, pogotovo na ovu temu', rekla je Ana. 'Ostati u braku zbog djece mi je jedan od najvećih izgovora koji roditelji koriste, a ako i nije izgovor, ona je potpuno krivo uvjerenje da rade dobro za dijete. Uvijek sam za to da se radije roditelji razvedu ako ne žive ljubav, ako dijete svjedoči svađama. Kada osvijestite da je majka dječaku primjer žene i kako će se ophoditi prema ženama sutra... Pogledajte partnere i njihove majke. To je mjerilo ženske vrijednosti. Tako je i obrnuto', smatra Bučević. 'Kad sam se razvela od Aninog tate, znala sam što radim tim postupkom. Prijeloman trenutak bio je kada sam imala mini slom živaca, pala sam na pod i plakala', rekla je Bučević. Njezina kći tada je imala svega devet mjeseci. 'Pokupila sam prnje i razvela se', dodala je. 'Nije se lako razvesti i ostati sam. Ali, kad je nešto teško, zapitajte se u usporedbi s čim', zaključila je Ana.

Instagram

Ana Bučević

saša dvornik

newsletter

Prijavite se na Newsletter