Novi singl i spot

Saša Antić pridružio se Bang Bangu i objasnio 'Kako stoje stvari'


100posto
30.05.2017.12:45
Saša Antić pridružio se Bang Bangu i objasnio 'Kako stoje stvari'
Ljubo Zdjelarević

sažeto

Zagrebački bend udružio je snage sa Sašom Antićem iz TBF-a i snimili su pjesmu i spot koji ćemo premijerno vidjeti 6. lipnja


100posto
30.05.2017.12:45

Zagrebački pop rock bend Bang Bang u utorak će 6. lipnja u 20 sati, u prostoru Johann Francka, konačno objasniti "Kako stoje stvari".
Riječ je o promociji pjesme/spota te njihove prve glazbene suradnje sa Sašom Antićem, a pjesma je inspirirana stanjem u zemlji i društvu kroz duhovitu igru riječi autora. Kako kažu, nije slučajno da su baš za ovu pjesmu kontaktirali Sašu Antića, inače prezimenjaka vokalistice benda.
"Jako volim Sašine tekstove. Usudio bih se reći da sam njegov veliki fan, a dobiti dobru kritiku od svog uzora, a onda još s njim surađivati na pjesmi ispunjenje je jedne velike želje. Kada sam radio ovu pjesmu odmah sam čuo njegov glas, a činjenica da Antići zauzmu mikrofone i objasne stanje stvari u zemlji činila nam se kao odlična ideja", ističe gitarist i autor teksta Hrvoje Prskalo.

Promo

Bend o spotu ne želi otkrivati previše detalja, ali najavljuju pravi mali vizualni spektakl čiji je autor Raul Brzić.
"Nama su spotovi uvijek bili jako bitna vizualna stavka pjesme. Srećom, naišli smo na ljude koji razmišljaju kao i mi pa nam je svima svaki sljedeći spot neka vrsta izazova i pomicanja granica. S ovom pjesmom pomakli smo granice što se tiče stila, stava, aranžmana, pa čak i nekog pravca benda, a spot nam je cijelu priču duhovito zaokružio", naglašava pjevačica benda Lara Antić.

Screenshot

Zagrebački pop rock bend Bang Bang službeno se okupio u jesen 2012. godine kad potpisuje ugovor s diskografskom kućom Croatia Records. Singlom "Nešto me pogodilo" bend osvaja radio postaje, a zatim i nagradu IHG za najviši ulaz novog izvođača na HRTop40. U siječnju 2015. godine Bang Bang predstavlja svoj peti singl "Imam" na 62. Zagrebačkom festivalu. Iako nisu pobjednici, njihova pjesma osvaja radijski eter, a struka ih nagrađuje Porinom u kategoriji "Novi izvođač godine". U lipnju 2015. godine Bang Bang objavljuje album prvijenac pod nazivom "Bez obzira na sve". Uz Hrvoja Prskala na gitari i Lari Antić Prskalo kao vokalistici, u bendu su još i Damir Medić na bubnjevima, Vedran Kovačić na bas gitari, Mihael Kurjančić na klavijaturama, Ivan Havidić na gitari i Dino Ćosić kao DJ.

pjesma

bend

singl

Bang Bang

Saša Antić

newsletter

Prijavite se na Newsletter