Da, primijetili smo...

Sarah Jessica Parker: 'Nikad nisam bila u svađi s Kim Cattrall'


Ines Madunić
15.02.2018.08:30
Sarah Jessica Parker: 'Nikad nisam bila u svađi s Kim Cattrall'
Reuters

sažeto

Glumica ima svoju teoriju o odnosu s bivšom kolegicom


Ines Madunić
15.02.2018.08:30

Šest godina snimale su kultnu seriju "Seks i grad", a onda još i dva filma, ali nikad se nisu podnosile. Stvari su eskalirale nakon što je Kim Cattrall (61) odbila raditi treći film, a Sarah Jessica Parker (52) izjavila da su svi razočarani zbog toga. Kim je zatim odbila kolegičinu sućut zbog smrti brata na prilično grub i vrlo javan način (na Instagramu). No, Sarah Jessica Parker ima teoriju - tvrdi da njih dvije nikad nisu bile u svađi.

"Nikad nisam pričala o tome, osim što sam rekla da smo razočarani što ne radimo film. Ali, nikad joj nisam odgovorila, čak ni na stvari koje je rekla o meni koje su me povrijedile. Ne mogu zamisliti nikoga u ulozi Samanthe osim nje. Nije bilo nikakve svađe jer nikad nisam odgovorila na njezine prozivke. Sve je to napuhano. I nikad neću odgovoriti. Ona je rekla ono što je trebala i to je njezina privilegija i pravo", rekla je Parker.

Nakon što joj je izrazila sućut na društvenim mrežama zbog smrti njezina brata, Sarah je dobila "pošteno pranje" od Kim, koja joj je napisala da joj "nije obitelj ni prijateljica".

"Pišem ti posljednji put kako bih ti rekla da prestaneš iskorištavati našu obiteljsku tragediju samo da bi vratila svoju reputaciju 'dobre djevojke'", napisala joj je Cattrall.

svađa

Seks i grad

glumice

Sarah Jessica Parker

Kim Cattrall

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter