Čime se bavi Prince Jackson?

Samozatajni sin kralja popa ne razbacuje se novcem i živi daleko od pažnje medija, a novac troši na jedan luksuz


Ines Madunić
10.05.2019.08:00
Samozatajni sin kralja popa ne razbacuje se novcem i živi daleko od pažnje medija, a novac troši na jedan luksuz
Profimedia

sažeto

Najstariji sin Michaela Jacksona živi povučeno u Los Angelesu


Ines Madunić
10.05.2019.08:00

Punim imenom Michael Joseph Prince Jackson Jr., najstariji sin kralja popa živi prilično povučeno u Los Angelesu. Prisutan je na društvenim mrežama i povremeno se pojavi na nekoj premijeri filma, no u pravilu se drži podalje od medija i svjetske pažnje.

Za razliku od sestre Paris, Prince, kojeg najčešće zovu Mike ili Michael, ne voli davati intervjue i ne želi karijeru u industriji zabave.

Od oca, koji je preminuo 2009. godine, naslijedio je 30 milijuna dolara, no sudeći prema njegovom Instagramu jedini luksuz koji si priušti su motocikli Harley Davidson.

"Da ga upoznate i ne znate tko je on, nikad vam ne bi palo na pamet da je bogati klinac iz Hollywooda. Jako je prizemljen, ne nosi skupu odjeću niti se razbacuje novcem. Ima nekoliko Harley Davidsona, ti motocikli i njegova dva psa najveća su mu strast", rekao je prijatelj 22-godišnjeg Princea.

On je i student na sveučilištu Loyola, gdje studira poduzetništvo, a tamo je upoznao i svoju djevojku.

Iako nije glazbeno talentiran, kaže da želi pridonijeti svijetu baš kao i njegov otac kroz humanitarne akcije pa je tako već uključen u rad udruga koje se bave pomaganjem beskućnicima i siromašnoj djeci.

Profimedia

"Ne znam pjevati, ne znam plesati, ništa od toga. Pokušao sam izvesti moonwalk i bilo je toliko neugodno da ne želim ni pričati o tome", izjavio je nedavno.

Osim toga, Prince ima i svoju produkcijsku kuću "King's Son" koju je pokrenuo jer ga zanima rad u industriji zabave, ali samo iza kamere.

Profimedia

Prince je najstarije dijete Michaela Jacksona, a njegova mama Debbie Row rodila je i njegovu mlađu sestru Paris, ali ih je odgojio samo Michael. Imaju i brata Blanketa, koju je rodila surogat majka čiji identitet nikad nije otkriven.

Michael Jackson

Paris Jackson

Blanket Jackson

Prince Jackson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter