Par u izlasku

Samozatajna supruga Milana Kujundžića! Liječnica s kojom dobro i zlo dijeli već skoro 40 godina uz ministra je bila i u danima opake bolesti


100posto
06.02.2019.13:30
Samozatajna supruga Milana Kujundžića! Liječnica s kojom dobro i zlo dijeli već skoro 40 godina uz ministra je bila i u danima opake bolesti
Foto: CROPIX

sažeto

Milan Kujundžić posvećeni je suprug svojoj Tatjani, kolegici liječnici s kojom ima dvoje djece


100posto
06.02.2019.13:30

Milan Kujundžić sa suprugom Tatjanom ruku pod ruku posjetio je koncert 'To je tvoja zemlja' Đanija Stipaničeva. Izvodio je Đani pjesme legendarnog Vice, a poseban je trenutak bio nastup Vite Vukov, djevojke koja se emotivnim izvedbama prisjetila pokojnog djeda. Koncert 'To je tvoja zemlja' održao se u organizaciji Hrvatske lige protiv raka, a povodom 52. obljetnice njezinog uspješnog rada. Sav prihod od koncertnih ulaznica namijenjen je radu Lige i Zajednice pacijenata oboljelih od raka 'Sveti Juraj' koje okupljaju onkološke bolesnike s brojnim potrebama.

Među brojnim uglednicima koji su posjetili koncert bio je i ministar zdravstva. Rijetka je to bila prilika da sa suprugom izađe i opusti se. Naime, Tatjanu Kujundžić nemamo tako često prilike vidjeti u javnosti. Radi u privatnom sektoru, a po zanimanju je također liječnica. Specijalizirala je pedijatriju. Ugledna doktorica Kujundžiću je podrška već dugi niz godina, ljubav je to koja traje od studentskih dana.

Foto: PR

Skromni par vjenčao se 1982. godine, dva mjeseca nakon Kujundžićeve diplome, a svega par mjeseci prije nego je i Tatjana dobila diplomu. Ubrzo su dobili i kćer Anu, a potom sina Marka. Ni jedno ni drugo nisu krenuli stopama svojih poznatih roditelja pa se danas bave ekonomijom.

Tatjana je samozatajna podrška iz sjene, uz supruga se pojavljuje na ovakvim, neformalnim događanjima. I kada mu je bilo najteže, supruga je bila uz njega. Naime, Kujundžić je bolovao i prebolio karcinom. Svojedobno je na konferenciji 'Fight&Win - Kako se oduprijeti raku?', poručio ljudima kako se i sam borio s tom bolešću, a dobio ju je, smatra, zbog liječničkog posla. Stalno je bio izložen zračenju. Misliti pozitivno, rekao je tada, važna je stvar u borbi protiv svake bolesti pa tako i karcinoma.

Foto: CROPIX

Milan Kujundžić

newsletter

Prijavite se na Newsletter