Vezu čuvaju za sebe

Samozatajna Rimčeva djevojka Katarina ljeto provela na luksuznom plovilu, obišla Jadran, a potom otišla u Kaliforniju


Barbara Marinović
03.09.2018.18:10
Samozatajna Rimčeva djevojka Katarina ljeto provela na luksuznom plovilu, obišla Jadran, a potom otišla u Kaliforniju
Screenshot/Instagram

sažeto

Djevojka Mate Rimca pokazala je ovog ljeta kako se odmara kada si mlad, zgodan i imućan. Katarina je s Rimcem već par godina, no o vezi će javno teško govoriti


Barbara Marinović
03.09.2018.18:10

Poduzetnik i inovator Mate Rimac oduševljava svijet svime što svijetu ponosno prezentira. I ima na što Rimac biti ponosan, ne samo u poslovnom smislu. I ljubavni život mu je sretan i stabilan, a s djevojkom Katarinom Lovrić funkcionira privatno dobro koliko i poslovno. Sa samozatajnom Hercegovkom u vezi je već više od tri godine, no rijetko ćete ih kada vidjeti na društvenim događanjima ili u iznošenju intime. Reklo bi se da Katarina i Rimac gledaju svoj posao - i doslovno i preneseno.

 

#bestcrewever #vacayover #summer2018 #nowbacktoreality

A post shared by Katarina Lovrić (@k8kejt) on Aug 19, 2018 at 6:47am PDT

Da uživaju i vezi i životu donekle daju uvid putem društvenih mreža. Katarina je tako prije tjedan dana objavila par fotografija iz Kalifornije, gdje su sudjelovali na 'Exotics On Cannery Row'. Predstavljaju se tamo nesvakidašnji automobili. Službene stranice događaja navode kako se radi o događaju za kolekcionare i automobilske entuzijaste iz cijelog svijeta. Podijelila je tako Katarina fotografije Rimčevih remekdjela.

 

Kapetane tribali bi doma... 😌

A post shared by Katarina Lovrić (@k8kejt) on Aug 10, 2018 at 10:36am PDT

Prije nego se zaputila u Kaliforniju, uživao je par na krstarenju Jadranom. S luksuznog plovila objavila je Katarina par fotografija i videa, a otkrila i da je tijekom ljeta posjetila rodno Livno te Split. Našli su se na ruti i Šolta te Maslinica. I inače je zgodna Rimčeva djevojka ljubiteljica putovanja. Među velike njene ljubavi su i moda te brzi automobili. Iako će javno objaviti i fotke s putovanja, radnog mjesta i automobila, rijetko kad će pozirati i javnosti dati uvid u njezin život s Rimcem. Taj dio ipak drži prilično privatnim.

 

Španjulet, more i dosta mi.

A post shared by Katarina Lovrić (@k8kejt) on Aug 5, 2018 at 7:33am PDT

Mate Rimac

katarina lovrić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter