Procurile sve tajne

Samantha se nikako nije mogla pomiriti s tim da je Carrie veća zvijezda, a Faca je trebao umrijeti u trećem filmu


Ines Madunić
22.11.2018.08:00
Samantha se nikako nije mogla pomiriti s tim da je Carrie veća zvijezda, a Faca je trebao umrijeti u trećem filmu
Getty Images

sažeto

Jedan od producenata serije otkrio je pozadinu sukoba Kim Cattrall i Sarah Jessice Parker


Ines Madunić
22.11.2018.08:00

Već godinu dana traje "trakavica" oko otkazivanja snimanja trećeg filma "Seks i grad" te svađe između Kim Cattrall i Sarah Jessice Parker.

Sumnjalo se na svašta, svi mogući razlozi bili su u igri, no čini se da imamo konačan odgovor na to što se, zapravo, svih ovih godina događalo između glumica.

Jedan od producenata serije, Michael Patrick King, u intervjuu je rekao kako četiri glumice otpočetka nisu kliknule, odnosno da se Kim Cattrall uvijek držala po strani, a razlog su - novci.

"Serija ne bi postojala da Srah Jessica nije bila zvijezda, to je broj jedan. Kim nije bila na vrhuncu karijere, Kristin je bila manje poznata, a Cynthia je bila kazališna glumica. Njihovi ugovori odražavali su te odnose", rekao je King. I dok su se Kristin Davis i Cynthia Nixon otpočetka pomirile s time, Cattrall nije mogla prijeći preko toga da je nekad imala uspješnu filmsku karijeru.

"Kako se serija razvijala, svi smo postajali sve bliži, ali Kim se nikad nije slagala s njih tri. Kristin i Cynthia su razumjele da je Sarah Jessica zvijezda, ali Kim nije mogla biti sretna ni kad su joj povisili plaću jer je opet bila manja od Sarah Jessicine", kaže King.

A u javnost su procurili i neki detalji oko scenarija trećeg filma koji se nikad nije snimio.

Faca je na početku trebao umrijeti od srčanog udara.

I to je jedan od razloga zbog kojeg je Cattrall odustala od snimanja - znala je da fokus neće biti na prijateljstvu četiri žene, nego na tome kako se Carrie nosi s Facinom smrću.

Od trećeg filma zasad neće biti ništa, a hoće li se nešto snimati bez Cattrall još nije poznato.

tv serija

Seks i grad

Sarah Jessica Parker

Kim Cattrall

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter