Prava ljubav nije potrošna

Sad kad su oboje single, treba li se Jennifer Aniston pomiriti s Bradom Pittom?


Ines Madunić
16.02.2018.09:50
Sad kad su oboje single, treba li se Jennifer Aniston pomiriti s Bradom Pittom?
Getty Images

sažeto

Komentatori na društvenim mrežama podijeljeni su oko ove ideje


Ines Madunić
16.02.2018.09:50

Nakon prvotnog šoka zbog razvoda Jennifer Aniston (49) i Justina Therouxa (46), internet je ubrzo shvatio kako ipak nije sve tako crno. Iako su svi navijali da "American Sweetheart" Jenn nađe pravu ljubav i konačno bude sretna s Justinom, sad su se pojavile nove opcije.

A za one koji nikada nisu prežalili ultimativni power couple 90-ih/00-ih, nema nikakve dileme - Jenn sada ponovno može biti s Bradom Pittom (54).

Par je bio u vezi sedam godina, od čega su pet bili u braku, a on ju je 2005. ostavio zbog Angeline Jolie (42). Njihov razvod podijelio je Ameriku i svjetske obožavatelje Hollywooda. Svijet se podijelio na "tim Jennifer" i "tim Angelina". Doslovno su se tiskale majice i bedževi.

No, Angelina i Brad nisu potrajali. Nakon devet godina veze i još dvije godine braka, rastali su se 2016. godine. Proces rastave još nije gotov, a par ima troje biološke i troje posvojene djece, nad kojima Angelina ima skrbništvo.

Iako Jennifer nikad nije htjela pričati o razvodu s Bradom, navodno joj je i prije afere s Angie išlo na živce što je glumac stalno pušio travu i nije izlazio.

Nakon svega što se izdogađalo, svijet se pita - jesu li Jennifer i Brad ipak srodne duše? Ili je bolje ostaviti prošlost u prošlosti?

ljubav

brak

Angelina Jolie

Brad Pitt

ljubavni par

Jennifer Aniston

Justin Theroux

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter