Najskandaloznija starleta Balkana

Rođena u Kninu i odrasla u domu za djecu, povezivali su je s mafijaškim ubojstvima, a sad se zaručila za bogatog Rusa


100posto
14.04.2019.19:30
Rođena u Kninu i odrasla u domu za djecu, povezivali su je s mafijaškim ubojstvima, a sad se zaručila za bogatog Rusa
Marko Todorov/Cropix

sažeto

Soraja Vučelić široj je balkanskoj javnosti postala poznata nakon sudjelovanja u Big Brotheru


100posto
14.04.2019.19:30

Dugačka crna kosa, silikoni u usnama i grudima - opis je to starlete na Balkanu, a savršeno pristaje Soraji Vučelić. Prvi put šira javnost upoznala ju je kad je sudjelovala u regionalnom Big Brotheru 2011. godine, ali to nije bio zadnji put da smo čuli za nju.

Štoviše, Big Brother danas je najmanja stavka u njezinom životopisu.

Rođena je u Kninu, gdje je njezina majka pobjegla iz rodnog Bara u Crnoj Gori jer je ostala trudna kao maloljetnica. Obitelj ju je istjerala iz kuće pa je otišla u Knin roditi jer je tamo živio Sorajin otac. On se nije planirao brinuti za nju i njezinu majku pa se ona s djetetom vratila u Crnu Goru.

Nije ju mogla uzdržavati pa ju je dala na privremeno udomljenje obitelji u Vojvodini, ali kako se nisu mogle viđati Soraja je nakon nekog vremena završila u Domu za nezbrinutu djecu u Bijeloj. 

Kasnije je obitelj njezine majke oprostila trudnoću i primila ih obje da žive s njima. No, Sorajina je majka preminula od zatajenja bubrega kad je njoj bilo samo 17 godina. Jedno je vrijeme živjela s ocem, a kad se uspjela osamostaliti preselila se u Beograd.

Tamo je diplomirala psihologiju. Od novca koji je naslijedila od majke krenula je s plastičnim operacijama. Dosad ih je imala osam, a neke je, kako je priznala, požalila. Grudi je prvo povećala na trojku, a zatim na šesticu. Svojedobno je smanjila filere u usnama, ali onda ih je ponovno povećala.

Arhiva Cropix

Bavila se manekenstvom, a sudjelovanje u Big Brotheru donijelo joj je mnoge manekenske i druge poslove. Tako se pojavila u mnogim spotovima balkanskih zvijezda, ali i fotografirala se za više izdanja Playboya.

No, onda su krenuli skandali. Soraja je djelomična vlasnica jedne od kockarnica u Beogradu, a navodno su joj zbog toga više puta zapalili auto.

Optuživali su je za prostituciju, o tome je medijima pričala Željka Rolović, poznata kao Madam Željka, koja je poludjela jer je Soraja navodno pričala loše stvari o njoj.

"Znam o svim curama. Nisam joj ja kriva što je ljudi manje traže. Evo, prije nekoliko dana Soraja je s nekom svojom prijateljicom iz Novog Sada bila u diskoteci 'Sparta' u Budvi. Tamo dolaze stranci koji se hoće družiti s domaćim djevojkama. Tu su bili Arapi i prijatelj mi je sutradan poslao poruku: 'Željka, hoćeš li ručati s mojim prijateljem i povesti prijateljice da se upoznate?' Pristala sam i rekla da mogu povesti Soraju i još neke, na što je on rekao: 'Nemoj Soraju, ona je dan prije bila s tim Arapima i nju neće.'

Zainteresiralo me zbog čega je neće. Rekao mi je da je puna silikona, ružna, da joj je lice katastrofa uživo i da je klijenti neće. Jednostavno, nije mu se svidio izgled, njene godine, više voli prirodne i normalne djevojke. Nakon toga otišla sam s djevojkama s Arapima na ručak i večeru, a Soraja je izvisila", izjavila je Rolović, koja je bila Sorajina prijateljica i navodno su se upoznale još kao djevojčice u domu za nezbrinutu djecu.

Foto: Instagram

Soraja je bila i privedena u Beogradu nakon što se nije odazvala na pozive policije koja je istraživala paljenje njezinog skupocjenog Maseratija. 

Povezivali su je s nekim nogometašima, između ostalog, navodno je Brazilac Neymar poslao privatni avion po nju kako bi ga mogla posjetiti u Barceloni.

U vezi je bila s Ivanom Pripuzom, s kojim se navodno i zaručila. Dok su bili u vezi njega je netko napao nožem diskoteci Hacienda u Vodicama.

Soraja je također bila jedna od svjedokinja mafijaškog ubojstva u Baru. Naime, policija ju je tražila jer je bila gošća restorana 'Savoj' u rujnu 2014., kad je tamo ubijen Armin Osmanagić, mafijaški boss.

Ona je na saslušanju navodno rekla kako je restoran napustila pola sata prije nego što je Osmanagić ubijen te da ga je površno znala i da su bili u korektnim odnosima. Taj dan kad je ubijen vidjela se s njim jer je htjela da joj posudi svoj Maserati za potrebe snimanja spota.

Instagram

Moguće je da je upravo to bio razlog što je prošle godine deportirana iz Srbije. Naime, kad je iz Turske sletjela u Beograd, obavijestili su je da je proglašena sigurnosno rizičnom osobom zbog kontakata s nekim sumnjivim osobama iz Crne Gore. Kako nema srbijansko državljanstvo, morala je otići.

Mjesecima se nije pojavljivala u medijima, ali nedavno su srpski tabloidi objavili da je zaručena, i to za bogatog Rusa koji joj je poklonio prstem vrijedan 150.000 eura.

"Zaljubljena sam u najljepšeg mladića na svijetu. Nije samo lijep, već posjeduje i brojne kvalitete na koje sam definitivno pala. Ne pamtim kada sam bila sretnija. Nadam se da nikada nećete saznati o kojem se dečku radi", rekla je Soraja

big brother

Soraja Vučelić

starleta

newsletter

Prijavite se na Newsletter