Sreću su pronašli izvan estrade

Rijetko tko zna kako izgleda supruga Zdravka Čolića, a ni Bitorajčeva lijepa Ana se ne eksponira ni pod razno


Barbara Marinović
28.10.2018.20:00
Rijetko tko zna kako izgleda supruga Zdravka Čolića, a ni Bitorajčeva lijepa Ana se ne eksponira ni pod razno
Foto: CROPIX

sažeto

Privatni život Bitorajac čuva za sebe pa srećom ima i ženu kojoj tako odgovara! Takva je situacija i kod legendarnog Zdravka Čolića, ali i Rajka Dujmića, Bebeka...


Barbara Marinović
28.10.2018.20:00

Meryl Streep, Matt Damon, Robert De Niro... Znate li što je zajedničko ovim velikanima? U vremenu turbulentnih i potrošnih odnosa, njihovi brakovi traju desetljećima i iznimno su stabilni. No, nije to sve. Njihovi partneri/ce su anonimni, nemaju veze s javnošću i slavom, pa su u pozadini. Poznato je da je supruga Matta Damona nekad radila kao konobarica, a De Nirova supruga bila je nekad stjuardesa. Već 40 godina legendarna Meryl u sretnom je braku s jako uspješnim kiparom. Je li baš u činjenici da ti bračni odnosi nisu opterećeni s obje strane slavom i umjetnim blještavilom dio njihovog uspjeha? Daju li takvi partneri protutežu onoj drugoj, eksponiranoj strani? Vrlo vjerojatno. Takvih primjera ima i na našoj estradi.

Snježana i Rajko Dujmić

Gospođa Snježana Dujmić već je preko 30 godina uz Rajka, čovjeka koji je jedan od najslavnijih glazbenika naših prostora. Gledajući perspektivu njegove karijere otpočetka do danas, njegovih glazbenih dometa i gabarita - Dujmić je zaista velika zvijezda. Sa svime se Snježana nosila s ljubavlju, ali i dostojanstvom, razumijevanjem, dajući Rajku dašak 'normale' u odnosu na svijet u kojem on živi i funkcionira. Tijekom njihovog braka može se na prste jedne ruke izbrojiti broj intervjua koje je Snježana dala. Svijet estrade nije je zanimao previše. Sama je na PMF-u završila kemiju te radi u struci. Obožava prirodu, sadnju cvijeća, vrtlarenje i boravak u obiteljskoj im vikendici. Ritam je to koji i Rajku odgovara.

Foto: CROPIX

Željko i Ružica Bebek

Priča Željka Bebeka i supruge Ružice poznata je već svima. Ni činjenica da je ona bila 'obična' obožavateljica, a on ogromna zvijezda nije ih spriječila da se zaljube preko ušiju. Nisu se nikad opterećivali ni razlikom od 34 godine, uživaju u obiteljskom životu s njihovo dvoje djece. Brak traje već dugo, zajedno su oko 20 godina i obožavaju se.

CROPIX

Zdravko i Aleksandra Čolić

Veliki misterij dugo je bila supruga Zdravka Čolića. Jedan od najvećih pjevača regije, slavan je već desetljećima, a prije 17 godina vjenčao se lijepom Aleksandrom, s kojom ima dvije kćeri. Malo ljudi uopće zna i kako se Čolićeva supruga zove. Drži se gospođa potpuno izvan centra pozornosti. Upoznao ju je u Makarskoj, u vrijeme dok je bila studentica i vrlo brzo postali su par. Aleksandra se brine za obitelj i domaćinstvo, očito želi da sve funkcionira normalno. Unatoč suživotu s jednim od najslavnijih glazbenika na ovim prostorima, Aleksandra se uspješno drži po strani.

Darko Tomas / CROPIX

Rene i Ana Bitorajac

Rene Bitorajac jedan je od naših najpoznatijih glumaca, a ne fali mu ni eksponiranosti. S druge strane, njegova prelijepa supruga Ana drži se po strani. Kada su se zaljubili prije 12 godina, otkriveno je da je Bitorajčeva nova djevojka studentica Učiteljske akademije. Nije se nikad gurala u svijet poznatih, samozatajna je, ne daje izjave, ne zanimaju je naslovi. Rene i Ana u braku su već dulji niz godina, roditelji su dvoje djece i pravi su skladan par koji intimu drži za sebe.

Foto: CROPIX

Filip Juričić i Nika Dogan

I njegov kolega Filip Juričić sreću je našao uz djevojku koja nije iz javnog svijeta. Nedavno je s Nikom Dogan dobio i dječaka pa je sreća zaista potpuna. Nika je inače medicinska sestra, a u javnosti se ne eksponira ako to nije potrebno u svrhu davanja podrške Filipu na kazališnim premijerama.

CROPIX

Zdravko Čolić

Rene Bitorajac

Snježana Dujmić

Ana Bitorajac

Ružica Bebek

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter