Žive povučeno

Rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti! Mario Valentić ljubi menadžericu, a Mlinarić direktoricu radi koje je napustio sve!


100posto
16.08.2019.17:00
Rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti! Mario Valentić ljubi menadžericu, a Mlinarić direktoricu radi koje je napustio sve!
Foto: Instagram/CROPIX

sažeto

Mario Valentić sa svojom partnericom Ljiljanom uživa u skladnom obiteljskom životu, a isto je učinio i njegov imenjak Mlinarić... Oba trenera našla su sreću uz javnosti nepoznate dame


100posto
16.08.2019.17:00

Nekad se bavio manekenstvom i glumom, a onda je postao fitness trener i promotor zdravog života. Marija Valentića javnost voli, prvenstveno zbog njegovog pozitivnog životnog stava i nesklonosti skandalima. Tako je i njegov razvod od voditeljice Mirne Maras Batinić prošao mirno, bez drame i ružnih riječi. Rastali su se gospodski, gledajući prvenstveno na dobrobit sina.

Valentić našao ljubav uz menadžericu

Nakon rastanka, Valentić je samovao, a privatni život odlučio u potpunosti držati za sebe. Bilo je tome tako sve nije otkriveno da će Mario ponovno postati otac! Tada su se mediji počeli pitati tko je misteriozna partnerica poznatog trenera, a ubrzo je otkriveno da se radi o Ljiljani Mikić, menadžerici jednog zagrebačkog hotela. Par se zaljubio kada je u istom hotelu Valentić promovirao zdrav način života.

Spojio ih je posao, navodno još 2016. godine, a Ljiljanino ime nije se u medijima pojavilo sve do kraja 2017., kada je otkriveno da s Valentićem čeka sina. U travnju 2018. dječak Noa stigao je na svijet, a ove godine mala obitelj uživa na ljetovanju. Mario je sreću našao sa ženom iz potpuno drugačije poslovne sfere i to mu, čini se, baš odgovara jer osmijeh s lica ne skriva.

Mlinarić se skrasio uz direktoricu

Njegov imenjak i kolega Mario Mlinarić također je našao sreću uz ženu sličnog poslovnog profila. Njegova partnerica Bojana Kenney direktorica je unutar jedne velike kompanije, a spojio ih je posao. Suradnja na projektu spojila ih je 2009. godine, kada su se Mario i Bojana sprijateljili. Iz prijateljstva rodila se ljubav, a potom i dječak. Par se 2013. godine vjenčao, a stigao im je potom ubrzo i sin.

Zbog ljubavi prema supruzi Bojani, Mario se odselio u Opatiju, i sama je sklona sportu te se bavila tenisom, što je Mlinarića potpuno osvojilo. Budući da privatni život voli ostaviti takvim, ne čudi što je trenera osvojila žena koja također ima takav stav prema javnosti.

Foto: CROPIX

Glumac Petar Ćiritović sreću našao uz ekonomisticu

I glumac Petar Ćiritović sreću je pronašao uz ženu koja nema nikakve veze s javnim životom. Ekonomistica Lucija Ćiritović s glumcem je već dugi niz godina u sretnom braku, a tijekom njega postali su i roditelji dva dječaka. Upravo ta, očinska uloga, Petru je najdraža. Par se svojedobno našao i u manjoj bračnoj krizi, no od ljubavi nisu odustali! Dali su drugu šansu, dobili i djecu te danas uživaju u obiteljskoj sreći. Lucija se javno ne eksponira, s Petrom živi normalnim životom. Ni slavnog glumca ne može se često vidjeti na javnim događanjima, draže su mu šetnjice i kave sa svojom malom obitelji.

Instagram

Mario Valentić

Mario Mlinarić

petar ćiritović

newsletter

Prijavite se na Newsletter