Njihovo drugo lice

Riječki electro-rock dvojac THE SIIDS predstavlja novi singl 'Lovers'


100posto
31.01.2018.18:00
Riječki electro-rock dvojac THE SIIDS predstavlja novi singl 'Lovers'
Kristijan Vučković

sažeto

Video je sniman na devastiranim prostorima 'Dine' na otoku Krku te na ruševinama nekadašnjeg simbola moderne  arhitekture, ali i hedonističkog načina života, u hotelskom kompleksu 'Haludovo'


100posto
31.01.2018.18:00

Video spot za pjesmu 'Lovers' predstavlja konceptualni nastavak njihovog prvog singla 'Meaningless/Weightless', kako u vizualnom tako i u tematskom smislu. Dok je zadatak prvog singla tekstualno izrazito (anti)ljubavne tamatike bio prezentirati mračnu stranu THE SIIDS-a, novi singl pokazuje njihovo drugo lice.

- Pjesma 'Lovers' zapravo je negativ pjesme 'Meaningless/Weightless' - otkriva nam kreativni dvojac  THE SIIDS, iza kojeg stoje Stanislav Grdaković i Darko Terlević.

Video spot za pjesmu 'Lovers' pogledajte na linku – OVDJE.

Odabrane lokacije za vizualizaciju senzibiliteta pjesama nisu slučajne. Video je sniman na devastiranim prostorima 'Dine' na otoku Krku te na ruševinama nekadašnjeg simbola moderne  arhitekture, ali i hedonističkog načina života, u hotelskom kompleksu 'Haludovo'.  Prostori su to blistave prošlosti, zlorabljene sadašnjosti, ali ujedno i vrlo perspektivne i blistave budućnosti te služe kao savršena metafora za unutarnja stanja autora na oba predstavljena singla.

Snimanje video spotova povjereno je renomiranom riječkom fotografu Kristijanu Vučkoviću, poznatom i po umjetničkom imenu Mekanotehnik, dok je glavnu žensku ulogu i ovoga puta utjelovio poznati model i zaštitno lice brojnih modnih kampanja, Eva Balažin.

THE SIIDS

Lovers

newsletter

Prijavite se na Newsletter