Prošla sve i svašta

Riječanku proslavio BB, a nakon showa se fatalno zaljubila i udala! Brak se raspao, a čini se i da reality ljubav nije zaboravila


100posto
21.11.2019.18:00
Riječanku proslavio BB, a nakon showa se fatalno zaljubila i udala! Brak se raspao, a čini se i da reality ljubav nije zaboravila
Foto: Instagram

sažeto

Tina Šegetin nakon BB-a udala se za crnogorskog sportaša, no brak nije trajao ni dvije godine. U ideji da se razvede podržala ju je i sestra


100posto
21.11.2019.18:00

Darko Spejko i dalje je jedan od najvećih obožavatelja riječke manekenke Tine Šegetin. U regionalnom Big Brotheru Darko i Tina osvojili su simpatije gledatelja njihovom nježnom, pomalo djetinjom romansom koja se kasnije razvila u prijateljstvo. Traje to prijateljstvo do danas, a sve otkako je Spejko u konačnici u Big Brotheru 2015. godine odnio pobjedu.

Koliko su bliski, Tina je dokazala i kada je Darka pozvala na svoju svadbu. Što se sve događalo s Riječankom otkako je izašla iz showa koji je proslavio nju i njezinu stariju sestru Barbaru? Pa, svega je bilo. Bavila se po izlasku iz showa i dalje manekenstvom, nastavila je život na relaciji Beograd - Rijeka, snimala je seksi editorijale i uspjela se zaljubiti preko ušiju.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tina Šegetin 👑 (@tinasegetin) on Nov 20, 2019 at 6:12am PST

Darko joj bio na svadbi

Zaljubila se toliko da se u Nikšiću krajem 2017. godine i udala za Crnogorca Racu Jovanovića. Veza reality zvijezde i crnogorskog sportaša otkrivena je u ljeto te godine, a ubrzo se Tina pohvalila i zarukama. Svadba je bila velika i svečana, a mladenka je blistala uz supruga, sestru i atraktivne prijateljice. Na svadbi su bili spomenuti Darko s djevojkom te Ervin Mujaković koji je cijeli show proveo nesretno zaljubljen u Barbaru.

Razvela se i uklonila tragove stare ljubavi

Brak, nažalost, nije potrajao ni pune dvije godine. Tina se ljetos razvela od Jovanovića nakon kratkog braka, a pretpostavke o obnovi ljubavi s Darkom krenule su vrlo brzo. U svakom slučaju, manekenka i dalje vjeruje u ljubav, razvod je nije obeshrabrio. Otkrila je da se od bivšeg supruga rastala civilizirano i mirno, bez tenzija. Dodala je da su shvatili da su se možda prenaglili u odluci da se vjenčaju. Iako su ostali u dobrim odnosima, Tina je s Instagrama uklonila njihove zajedničke fotografije pa tako nema traga nekad velikoj ljubavi.

Hoće li u međuvremenu dati novu šansu Spejku koji ju je toliko obožavao? Obožavatelji para to bi, u svakom slučaju, voljeli vidjeti.

 
 
 
View this post on Instagram

@tinasegetin @barbara__segetin

A post shared by D A R K O S P E J K O (@spejko) on Feb 2, 2016 at 5:41am PST

Tina Šegetin

barbara šegetin

darko spejko

newsletter

Prijavite se na Newsletter