Zaljubljen preko ušiju

Richard Gere opet u braku, oženio je 33 godine mlađu Španjolku u tajnosti


Ines Madunić
20.04.2018.09:00
Richard Gere opet u braku, oženio je 33 godine mlađu Španjolku u tajnosti
Profimedia

sažeto

Glumac je u vezi s novinarkom četiri godine


Ines Madunić
20.04.2018.09:00

Nekad je bio najzgodniji tip u Hollywoodu, a iako je na pragu 70., Richard Gere (68) još je miljenik žena. Nakon četiri godine veze oženio je 33 godine mlađu Španjolku Alejandru Silvu (35). Par se u tajnosti vjenčao u Madridu početkom travnja, a imat će i ceremoniju u New Yorku u svibnju.

Alejandra je novinarka koja iz prvog braka s poduzetnikom Govindom Friedlandom ima sina Alberta (6), dok je Gereu ovo treći brak. Sa Cindy Crawford bio je u braku četiri godine, isto kao i s Carey Lowell, s kojom ima sina Homera (18).

Richard Gere navodno je obiteljski prijatelj Alejandre te je u dobrim odnosima s njezinim ocem Ignacijom Silvom, poznatim španjolskim građevinarom i bivšim financijskim potpredsjednikom Real Madrida. Njih su se dvoje zbližili kad je ona prolazila kroz razvod, a imaju puno zajedničkih interesa, kao što je humanitarni rad.

 

About last night, thank you @ysacristan @albertopinteno #harpersbazaar por este reconocimiento, me hace mucha ilusión que os suméis a la familia de @raisfundacion , sigamos luchando para que en 5 años no haya nadie durmiendo en la calle. También quería agradecer a esa persona que me da fuerzas con su apoyo, ejemplo, presencia, sin ti no hubiese sido posible. I’m so grateful for this recognition, welcome #harpersbazaar to our family @raisfundacion , let’s keep working to archive that in 5 years nobody will be sleeping in the street. I also wanted to thank that person who gives me strength, with his support, example, and commitment without you it would not have been possible.♥️ #solidarity #award #raisfundacion #specialmoments #sinhogarismo #homelessness #alejandrasilva #richardgere #hogarsi

A post shared by Alejandra Silva (@alejandra_silva__) on Dec 1, 2017 at 1:01am PST

brak

vjenčanje

ljubavni par

Richard Gere

Alejandra Silva

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter