Tragična ispovijest preminulog DJ-a

'Rekao sam im da ću umrijeti ako nastavim nastupati, ali nitko me nije slušao, nisu mi dali podršku'


Ines Madunić
24.04.2018.14:50
'Rekao sam im da ću umrijeti ako nastavim nastupati, ali nitko me nije slušao, nisu mi dali podršku'
Profimedia

sažeto

Avicii je ogolio dušu u dokumentarcu koji je nakon njegove smrti povučen s Netflixa


Ines Madunić
24.04.2018.14:50

O životu nedavno tragično preminulog švedskog DJ-a Aviciija prošle je godine izašao dokumentarni film "Avicii: True Stories" koji je snimao njegov prijatelj Levan Tsikurishvili. Na Netflixu je bio dostupan od listopada prošle godine, ali nakon Aviciijeve smrti je povučen.

Tsikurishvili je DJ-a, pravog imena Tim Bergling, pratio četiri godine, a uključuje put do svjetske slave, kao i njegovu borbu s mentalnim i fizičkim zdravljem, alkoholizmom i odluku da prestane nastupati.

Avicii je bio pod velikim pritiskom jer je bio sramežljiv i nije mu bilo ugodno biti u centru pozornosti. Sa slavom se teško nosio i razvio je problem s alkoholom. Zbog toga je imao i upalu gušterače, a onda i operacije uklanjanja žučnog mjehura i slijepog crijeva.

"Rekao sam im da više neću moći nastupati. Rekao sam im da ću umrijeti, i to više puta. Kad sam odlučio prestati nastupati, očekivao sam potporu, posebno zbog svega kroz što sam prošao. Svi znaju da sam bio tjeskoban. Nisam očekivao da će stavljati pritisak na mene kako bih odradio još nastupa", rekao je u dokumentarcu Avicii.

Švedski DJ preminuo je u petak u Omanu dok je bio na odmoru. Imao je 28 godina. Uzrok smrti još nije službeno poznat.

smrt

DJ

dokumentarni film

Avicii

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter