BRAK NA NEVIĐENO

Voditeljica srpskog showa prepipala kandidata i zakopčala mu šlic: Njegov izraz lica govori sve

Ne znam jesi li ovo namjerno ostavio da bih te ja zakopčala ili kako voliš?, rekla je voditeljica Milica Kon

Milica Kon zakopčava šlic u emisiji Brak na neviđeno

 Screenshot TikTok

Milica Kon, voditeljica srpske verzije showa ‘Brak na prvu‘, koji se tamo zove ‘Brak na neviđeno‘, često se u toj trash emisiji nađe u neugodnim situacijama, no sada je upravo jednu takvu ona priuštila jednom kandidatu showa.

Naime, on je u jednom trenutku otišao odjenuti odijelo za vjenčanje, a kad se vratio do voditeljice, ona ga je ispipala te mu u jednom trenutku zakopčala šlic na hlačama.

"Ne znam jesi li ovo namjerno ostavio da bih te ja zakopčala ili kako voliš?", rekla je voditeljica Milica, a onda joj je kandidat, vidno zbunjen, odgovorio: "Zanimljivo je kad voditeljica odradi još neke stvari."

Djelić emisije postao je viralni hit na društvenim mrežama.

Inače, Milica Kon već je 12 godina u braku, a otkrila je da je njezin suprug Marko podržava u svemu.

"Vjerovali ili ne, mene suprug podržava u djevojačkom životu! Kaže mi: ‘Kad ćeš ti izaći s prijateljicama malo?‘ Da mi pare, ja izađem, provedem se, napijem se i to je to. On zna da ću poslije biti dobra i poslušna", ispričala je jednom prilikom, prenosi Kurir.

"On meni daje tu slobodu... Sve nam financira, a ne neki drugi baja. Ma namazan je on. Kaže: ‘Ja ću vam sve završiti, rezervirati‘, pametno on to radi. Naš brak traje baš dugo, evo već 12 godina, a ja se osjećam kao djevojka", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:14