ČETVERO KANDIDATA

Ovo su finalisti ‘Života na vagi‘, za glavnu nagradu bore se i dvije žene: Pogledajte koliko su se promijenili od početka

Za titulu najboljeg u finalu bore Nina Bandić, Silvija Temšić, Goran Bartulović i Mislav Šepić

Finale ”Života na vagi”

 Rtl/

U finale sedme sezone hit reality emisije "Život na vagi" ulazi četvero kandidata, a po prvi puta u povijesti showa za nagradu od 20.000 eura će se boriti i dvije žene. Za titulu najboljeg u finalu bore Nina Bandić, Silvija Temšić, Goran Bartulović i Mislav Šepić.

image

Nina na vaganju

Rtl/
image

Mislav na vaganju

Rtl/

Pojedini kandidati poznati su gledateljima ispred malih ekrana iz nekih prijašnjih emisija, a svi su imali zajednički cilj - izgubiti kilograme i promijeniti si život. Kandidata je bilo 16, a ukupno su težili 2631,5 kilogram.

image

Mislav Šepić

Rtl/
image

Silvija na vaganju

Rtl/

- Odličan osjećaj, prezadovoljan sam, kruna svega što sam tu napravio - rekao je Mislav Šepić koji je imao 166 kilograma pri ulasku u show. U finale je ušao s 123,7 kilograma. Mislav je tako od samog ulaska u show skinuo preko 47 kila te izgubio 27,7 posto tjelesne mase. Inače, radi kao arhivar u općinskom sudu, dolazi iz Velike Gorice, a upravo je on većini bivših kandidata favorit za pobjedu.

image

Goran na vaganju

Rtl/
image

Mislav na vaganju

Rtl/

Do samog završetka je došao i Goran Bartulović koji je u cijelu priču ušao sa svojom suprugom, koja je ispala ranije u emisiji. Naime, od početnog vaganja i 155,9 kilograma došao na 112,1 kilogram. Izgubio je 43,8 kilograma, odnosno, 28,1 posto.

- Bila je dobra odluka drugi put doći ovdje. Teška, ali dobra - rekao je Goran, zadovoljan svime što si je zacrtao, a i smatra da je u showu dobio prijatelje za cijeli život, ponajprije Šepića i Anđelu.

image

Silvija Temšić

Rtl/

Silvija Temšić dolazi iz malog sela Ladinec, između Križevaca i Bjelovara, po zanimanju je inženjerka građevine i imala je 129 kilograma na samom početku, a došla je na 93,5 kilograma. Nakon posljednjeg vaganja po liječničkim nalazima ustvrdilo se kako više nema masnu jetru, a da bi stvar bila bolja ulaskom u ovu sezonu Silvija je upoznala i ljubav. Njezin partner Mislav V. i ona zajedno su poticali jedno drugo u daljnjem napretku i transformaciji.

image

Nina Bandić

Rtl/

Druga finalistica "Života na vagi" je 26-godišnja Nina Bandić koja je imala 133 kilograma na prvom vaganju, a na posljednjem je ostvarila rezultat od 93,6 kilograma. Sa 42,6 kilograma manje od ulaska u show osigurala si je mjesto u finalu. Bila je uporna na treninzima, a nakon skoro pet godina vratila joj se i mjesečnica. To joj je prouzrokovalo malo problema jer zbog bolova nije mogla trenirati, ali je bila sretna što je to doživjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:28