BURNI ODNOSI

Godinama vara ženu u srpskom realityju: ‘U ovoj sezoni želim ostati vjeran‘; Nije uspio...

Iako je više puta istaknuo kako ‘u ovoj sezoni želi ostati vjeran svojoj supruzi‘, čini se da se uvijek nekako spotakne i završi s drugom...

Janjuš i Aneli

 Screenshot YouTube

U kontroverznom reality showu u produkciji srpske televizije Pink sudjeluju brojne, nazovimo ih, osebujne osobe, a jedna od njih je i Marko Janjušević Janjuš. On već godinama unazad, tijekom natjecanja u reality showu, vara svoju suprugu Enu s kojom ima kćer Krunu, piše Blic.

Iako je više puta istaknuo kako ‘u ovoj sezoni želi ostati vjeran svojoj supruzi‘, čini se da se uvijek nekako spotakne i završi s drugom ženom...

On i Aneli Ahmić tako su postali prisni već od samog ulaska u reality show. Iako im je odnos turbulentan te ih drugi sudionici često komentiraju, uspjeli su zakopati ratnu sjekiru nakon žestokih svađa te je Janjuš iskazao svoje emocije Aneli.

"Je li ti bilo teško bez mene?", pitala ga je.

"Nije mi bilo teško jer sam mislio da si s kćeri, nisam znao da si bila u apartmanu. Nitko me nikad ovdje ne bi mogao povrijediti, samo ti", odgovorio joj je.

"Ali nikada više ne možemo biti bliski kao što smo nekad bili. Je li ti falilo ponekad da me ovako zagrliš? U početku me nisi hvalio, ali sad si me opet počeo hvaliti. Nedostaje mi da ležimo zajedno i da se grlimo, sve mi to nedostaje", iskreno mu je poručila Aneli.

"Sve ovisi o nama i možemo li ponovno biti bliski. Kako se budeš ponašala, takav odnos ćemo i imati", odgovorio joj je Janjuš, prenosi Blic.

image

Janjuš i Aneli

Screenshot YouTube

Janjuš je inače srpski košarkaš koji je igrao u više klubova, a karijeru je gradio i u Bugarskoj, Španjolskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Kini. Kao košarkaš je dobro zarađivao, ali je često upadao u financijske probleme. Zbog toga je odlučio napustiti svijet košarke i zaraditi novac sudjelovanjem u reality showu. U trećoj sezoni reality showa ‘Zadruga‘ prevario je suprugu Enu pred milijunskim gledateljstvom te se upustio u intimne odnose sa starletom Majom Marinković. Tada je započela njihova obiteljska drama, supruga ga je ostavila, a on je nastavio vezu sa starletom. Međutim, nije potrajala.

Ponovno je ušao u ‘Zadrugu 4‘ zbog financijskih poteškoća, pomirio se s Majom i nastavio vezu koju su obilježile brojne svađe koje su bile na granici fizičkog sukoba. Nakon što se spetljao s Majom, razveo se od supruge Ene, no na kraju su se ponovno spojili.

Ena o njegovim ‘izletima‘ u postelje drugih žena nikada nije javno željela istupati u javnost, a nedavno je u reality showu ‘Elita‘ izvrijeđao suprugu jer mu je poslala zimsku odjeću koja nije bila oprana. Nazvao ju je ‘kretenom i debilom od žene‘, što je izazvalo opravdani bijes među gledateljima.

"Kuku, majko, mogla je oprati ove jakne, a ne se ku*čiti po Parizu. Znači, ne može to, sad bih joj uzeo nazad let iz Pariza. To je metla, pogledaj kako je spakirano sve to, preko one stvari", negodovao je.

"Stvari se pretresaju kad se donesu, možda je ona lijepo spakirala, ali prilikom pretresa su sve ispreturali", rekla mu je kandidatkinja Miona.

"Ne zanima me, opet ću se razvesti. Neka jede go***", odrješit je bio Janjuš i razbjesnio gledatelje srpskog realityja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:06