Što nakon bračnog brodoloma...

Razveli se, no tu nije kraj: Neki prijateljuju zbog djece, a drugi su već sumnjivi - je li palo i pomirenje?


Barbara Marinović
10.10.2018.19:30
Razveli se, no tu nije kraj: Neki prijateljuju zbog djece, a drugi su već sumnjivi - je li palo i pomirenje?
Foto: CROPIX

sažeto

Ako je gledati po ovim primjerima, razvod ne mora značiti i kraj svakog međuljudskog odnosa


Barbara Marinović
10.10.2018.19:30

Kad ljubavi u raju nestane, nerijetko se odnosi zahlade zauvijek. Nije ugodno, a ni lijepo, pogotovo ako su djeca u vezi ili tom nekom propalom braku nastala. Zbog potrebe da djeca imaju oba roditelja, neki parovi potrudili su se više da bi narušeni ljubavni odnos preboljeli i ostali u korektnom odnosu.

Jako dobar primjer takvih jest legendarni košarkaš Dino Rađa. Već neko vrijeme piše na svom Facebooku anegdote iz sportskog, ali i privatnog života, a ovog puta posvetio je par crtica svojoj prvoj supruzi Željani. Dugo je već u sretnom braku s Viktorijom Rađom, no i Željana je bila veliki i važan dio njegovog života i karijere, a zajedno imaju i sina Duju. Ostali su stoga u jako dobrim odnosima, a dobre su i Viktorija i Željana. Ne iznenađuje i što su zajedno pozirali.

'Željana. Tko ne zna, to mi je bivša žena. U cijeloj ovoj priči ima i ona svoju ulogu. Od juniorskih dana se znamo. U ono doba postojala je ženska ekipa Jugoplastike. Trenirali su u istoj dvorani, a kako nismo imali vremena izlaziti, dosta nas smo se međusobno simpatizirali i vezivali. Tako smo ona i ja rano krenuli skupa. Uloga žene u životu sportaša se previše ogleda kroz cipele i torbe, a nitko ne zna koliki uteg one nose. Nije joj bilo lako većinu vremena biti sama, pogotovo ljeto jer su pripreme trajale po 4-5 mjeseci. Željana je dala veliki doprinos mojoj karijeri koja je tada bila na vrhuncu', napisao je Rađa. Dodao je da su i nakon propasti braka ostali prijateljstvo i međusobno poštovanje, a najvažnije - i njihov Duje. 'I dan danas smo u dobrim odnosima. Bila je i u Americi na HOF ceremoniji. Inače, obje moje žene su rođene 7. srpnja, pa recite da ne znam gađat', našalio se na kraju Rađa.

Lijep je primjer dao korektnih i dobrih odnosa. Da kraj ne mora biti definitivan i dramatičan - svjedoči i ljubavni život producentice i spisateljice Jelene Veljače. Iako je nedavno objavljeno da se razvodi od glumca Dražena Čučeka, ostali su u sjajnim poslovnim i privatnim odnosima. Zajedno brinu za njihovu kćerkicu, a surađuju i na seriji 'Pogrešan čovjek'. Nedavno je Bojana Gregorić Vejzović objavila video iz kojeg je jasno da par bez problema surađuje i komunicira. Prijateljski odnos njeguje i sa svojim bivšim suprugom - Jankom Popovićem Volarićem, s kojim zna komunicirati komentirajući na društvenim mrežama. Nije Jelena iza sebe ostavila pustoš, i to je svakako pozitivnije.

Foto: CROPIX

Nekad djeluju i prebliski, no Ana Rucner i Vlado Kalember inzistiraju da se radi o prijateljskom odnosu, koji se zasniva prvenstveno na njihovom sinu Darijanu. 'Vlado i ja ne ljetujemo zajedno, no sreli smo se na Pagu pa otud i objava. Mi smo prije svega dobri prijatelji, i to zbog našeg sina Darijana. Imamo jedan zreo prijateljski odnos', rekla nam je u intervjuu nedavno Rucner, objasnivši da su im odnosi kvalitetni.

Foto: CROPIX

Veliko prijateljstvo ostalo je nakon raspada braka Nives Celzijus i Dine Drpića. Nisu se skandalozno rastali, a sve su odradili uz maksimalnu pažnju prema njihovo dvoje djece. Nives je više puta otkrila da joj je Dino velika podrška i da brigu o djeci zaista dijele. Ni ona ni on nemaju nikog i žive praktički pod istim krovom zbog djece, koja su im svakako najvažnija.

Foto: CROPIX

Sanja Vejnović i Goran Mećava svakako su među najbližim bivšim parovima ikad. Djeca su im već odrasla, no oni su i dalje nerazdvojni, zbog čega se više puta pisalo o njihovom pomirenju. Naime, par se razveo 2015. godine, no ostali su jako bliski. Može ih se vidjeti kako zajedno ispijaju kave u gradu, odlaze na javna događanja, a na nedavnoj Goranovoj izložbi Sanja mu je bila velika podrška. Osim toga, kada je Sanja hitno završila na operaciji, Mećava ju je brižno njegovao u tjednima oporavka! Proveli su čak 30 godina u braku, a roditelji su i dvoje djece pa ne čudi što se brinu jedno za drugo.

Foto: CROPIX

Jelena Veljača

Ana Rucner

Dino Rađa

Vlado Kalember

sanja vejnović

dino drpić

goran mećava

nives drpić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter