Kad se ljubav potroši

Razlog je najčešće bio nevjera, kroz agoniju je prolazila bivša missica jer ju je varao pred svima, a bilo je i neugodnih utjerivanja dugova


100posto
28.11.2019.14:55
Razlog je najčešće bio nevjera, kroz agoniju je prolazila bivša missica jer ju je varao pred svima, a bilo je i neugodnih utjerivanja dugova
Željko Šop, Jakov Prkić/Cropix

sažeto

Za razliku od nogometnog terena, na ljubavnom planu naši nogometaši imali su dosta nesreće


100posto
28.11.2019.14:55

Iako se činilo kako su se u miru razveli, mediji sad javljaju kako se Iva Radić i Boško Balaban ipak sude oko imovine. Tako 24sata piše da je bivša manekenka Iva nakon službenog razvoda tražila i podjelu imovine stečene u braku, a od nogometaša je tražila i da plati pričuvu za stan u zgradi u kojoj ona živi s njihovo troje djece i čija je suvlasnica. Navodno je Balaban nije plaćao tri godine i dug je oko 6500 kuna.

Par je podnio zahtjev za rastavom prije dvije godine, i to nakon 15 godina braka.

"Nije to više bilo to. Bilo je neslaganja i svađa. Nije bilo prevelike sreće zajedno. Nismo se dugo premišljali o razvodu. Svatko se na svoj način promijenio tijekom svih tih godina koje su prošle", rekao je za 24sata Boško.

Ranko Šuvar/Cropix

Prije nego što su se vjenčali u Dubrovniku, zajedno su bili godinu dana, a da im je odnos u krizi Iva je priznala prije šest godina. Pokušavali su spasiti brak godinama, no ipak nije išlo.

Raspad braka nije zaobišao ni mnoge njegove kolege nogometaše, kao ni Ivine kolegice manekenke.

Nedugo nakon što su Balabanovi objavili da je kraj, svoj su razvod potvrdili Iva Šarić i Jerko Leko. Nakon pet godina braka, u kojem su dobili dva sina, njihova ljubav pukla je i to navodno zbog njegove nevjere.

Neja Markičević/Cropix

O prekidu se počelo šuškati nakon što je on viđen u noćnim provodima bez supruge, a zatim je otputovao u Dubai posjetiti svoju sestru te je i tamo izlazio. Ubrzo nakon toga otkriveno je kako se iselio iz zajedničkog stana, a razvod su potvrdili šturim komentarom te su poručili kako neće o tome pričati u medijima zbog djece.

"O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kada s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete. Jedino što ću na tu temu, sada prvi i zadnji put, reći jest da sam slobodna žena. Jerko i ja proveli smo devet zajedničkih godina i imamo dva prekrasna sina te radi njihove privatnosti, zaštite i dobrobiti ne govorimo javno o našim privatnim stvarima", rekla je za Story tada Iva Šarić.

Nikola Pokrivač s bivšom suprugom Katarinom iste je godine objavio razvod. Četiri godine nakon vjenčanja odlučili su da će svatko ići svojim putem, a razloge nisu htjeli iznositi.
Par ima kćer, a zajedno su prošli i najteže razdoblje, kad je Nikola po treći put pobijedio Hodginsov limfom.

Njihova je veza i prije vjenčanja bila puna uspona i padova. U jednom trenutku Nikola ju je ostavio jer se zaljubio u splitsku manekenku Iris Rajčić, s kojom je išao i na vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke.

Neja Markičević/Cropix

Nakon samo dva mjeseca su prekinuli pa se Pokrivač vratio Katarini i zaručili su se nakon nekoliko mjeseci te vjenčali četiri mjeseca prije nego što im se rodila kćer.

Igor Štimac razveo se 2009. godine i to nakon 19 godina braka. U braku sa Suzanom Žunić, bivšom Miss Jugoslavije, dobio je troje djece, ali su njegove nevjere bile stvar javne tajne ili čak opće poznate činjenice, kao što je bila afera s Alkom Vuicom. Ona mu je sve opraštala godinama, ali u jednom je trenutku došla do zida.

Jakov Prkić/Cropix

"Dva mjeseca nakon što se Igor u siječnju 2009. zauvijek odselio iz zajedničkog stana na Bačvicama, mlađa kći Dea, gledajući me jedno jutro kako zamišljena i odsutna sjedim za stolom, doslovce je zavapila: 'Mama, molim te, rastavi se od tate! Ne mogu te više gledati tako tužnu!' U prvi sam tren bila šokirana njezinom reakcijom, jer Dea još nije imala jedanaest godina, ali istodobno sam shvatila koliko, u stvari, cijela situacija utječe na moju djecu i da tome mora doći kraj", rekla je Suzana za Gloriju.

Ona je sreću pronašla s bivšim košarkašem i trenerom Damirom Milačićem, a Štimac s Lanom Bucat, s kojom ima dvoje djece.

Slaven Bilić rastao se nakon 14 godina braka sa splitskom pravnicom Andrijanom. Imaju dvoje djece, a osim u Splitu, gdje su se i upoznali, živjeli su Njemačkoj i Londonu. Razvod je tražila Andrijana, ali nitko od njih nije pričao o razlozima. Razvod je bio civiliziran i ostali su u dobrim odnosima zbog djece. Lako su se dogovorili i oko imovine pa je tako bivši nogometaš i trener supruzi ostavio dvoetažni stan u Splitu te kuće u Skradinu i Kostreni.

"Moj ex-suprug. Čudno mi je naviknuti se na taj pojam ili doživjeti Slavena na taj način kad je on i dalje prisutan u mom životu i neizmjerno sam sretna zbog toga. Naime, sada sam u jednom intenzivnom radnom razdoblju, on ima puno razumijevanja pa mi pomaže, angažira se oko djece i preuzima brigu o njima kad god treba", rekla je nakon razvoda Andrijana.

Razveli su se 2007. godine, a on je sreću pronašao već iduće godine, kad je upoznao Ivanu Đeldum, 15 godina mlađu menadžericu s Krka s kojom je i danas u vezi te imaju tri kćeri.

Neja Markičević/Cropix

Zoran Mamić prošao je kroz dva razvoda. Prvi, s Vanjom Horvat, nakon 17 godina braka, a drugi s Anom Šikić nakon samo dvije godine.

S Vanjom je dobio dvoje djece, a razlog razvoda navodno je bila nevjera, odnosno afera upravo s Anom Šikić, za koju je Vanja saznala - iz medija. Nakon dugogodišnjeg braka ipak su ostali u dobrim odnosima, upravo zbog djece, a Vanja je čekala da djeca navrše 18 godina dok ne vrati svoje djevojačko prezime.

Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

Zoran se vjenčao s Anom nakon nešto više od dvije godine veze, iako je govorio kako ne planira više pred matičara. No, zajedno nisu dočekali drugu godišnjicu. On je trenutno u vezi s bivšom manekenkom Darijom Crnjaković.

Nogometaš Igor i stilistica Marija Cvitanović razveli su se nakon što je on došao do kraja svoje karijere. Nakon više od deset godina braka i oni su se našli na sudu i to zbog 30.000 eura.

Naime, Cvitanović je 2014. godine htio podići stambeni kredit, no to nije mogao jer je njegova tvrtka dugovala porez. Predložio je svojoj tadašnjoj supruzi da ona postane vlasnica tvrtke u dugovima kako bi on mogao kupiti stan, na što je ona pristala pod uvjetom da potpišu ugovor u kojem se on obvezuje da će joj zauzvrat isplatiti 30.000 eura.

Oleg Moskaljov/Cropix

"Pristao sam na to iako sam znao da joj ništa ne dugujem, ali kredit za stan bio mi je potreban. Želio sam konačno riješiti stambeno pitanje. U podjeli bračne stečevine ostao sam bez svega. Doista nisam vjerovao da će Marija tražiti tih 30 tisuća eura iz ugovora. Vjerovao sam da ćemo se dogovoriti, ali ona me na sve moguće načine ucjenjivala. Njezina obitelj prijetila je da će mi uništiti trenersku karijeru i da će me uništiti u Dinamu", izjavio je svojedobno Cvitanović na sudu, koji je tvrdio da je ugovor prividan, no sud je odlučio drugačije.

Slaven Bilić

razvod braka

Igor Štimac

Zoran Mamić

Igor Cvitanović

Iva Radić

Nikola Pokrivač

nogometaši

Boško Balaban

vanja horvat

Marija Cvitanović

IVa Šarić

Jerko Leko

newsletter

Prijavite se na Newsletter