FOTO: 'Praznoglava manekenka koja vapi za pažnjom'

Razapeli je na Instagramu nakon objave seksi fotografije iz uraganom potresenog Portorika


Dolores Drvodelić
09.09.2017.14:45
Razapeli je na Instagramu nakon objave seksi fotografije iz uraganom potresenog Portorika
Instagram/lana_alexandra

sažeto

Ukrajinska manekenka Lana nije jedina koja je htjela obožavateljima pokazati da je na sigurnom, dok su drugi ostajali bez domova


Dolores Drvodelić
09.09.2017.14:45

Nije problem kad svojim brojnim obožavateljima uslijed velikih prirodnih katastrofa odlučiš javiti da si u redu, iako se nalaziš na katastrofom zahvaćenom području. Ipak, problem nastaje kad se s tog mjesta javite usput pozirajući u badiću ili donjem rublju, a u opis nabacate nekoliko besmislenih tagova i srcedrapajuć komentar.

To je napravila ukrajinska manekenka Lana Alexandra, koja je napisala "Udobno se smještam i čekam uragan Irmu." Uz tagove "nemamkontrolu nad vremenom", "nemoj nas jako udariti", "bikini model", "odmor", "sretnica", "to je užasno",...

Možda nije baš najbolja ideja niti reći da ćete, bez obzira na "loše vrijeme" maksimalno iskoristiti godišnji odmor na tom, inače, krasnom mjestu.

Lana se brzo suočila s komentarima poput "Ozbiljno, koji ti je ku**c? Kako možeš objavljivati takve fotke uz takav opis fotografije?" ili "Ima puno pratitelja i mogla je to iskoristiti tako da na bilo koji način pokuša pomoći, samo da ima mozak. No vidi se da je potpuna praznoglavka koju zanima samo ona sama."

Većina je loših komentara ipak obrisana, pa su ostali samo oni u kojima njezini slijepi sljedbenici hvale njezinu fizičku ljepotu.

Ipak, Lana nije usamljena u ovoj "genijalnoj kampanji" za pomoć unesrećenima nakon uragana. I druge su ljepotice svojim obožavateljima javljale da su na sigurnom, pozirajući (polu)gole iz vode, s plaže, iz hotelskih soba... Sve ne bi li onim manje sretnima uljepšali par minuta odmora između krčenja onog što je ostalo od njihovih kuća. Ako već nisu bile na licu mjesta, nisu propustile objaviti fotografiju snimljenu za vrijeme posljednjeg posjeta toj zemlji, poput Amerikanke Dane Hamm.

 

Sve je zapravo krenulo s objavom modela Kare Del Toro, koja ima već gotovo pola milijuna pratitelja, zahvaljujući kampanjama koje je snimila za brend Guess. Ona je, ipak, svoju objavu s plaže, nakon stotina negativnih komentara, obrisala. Najčudnije je to što je prije 2008. godine i sama bila žrtva uragana (Ike), nakon kojeg je ostala bez obiteljske kuće. Ipak, ona je bar imala sućuti za vrijeme uragana koji je potresao SAD, pa je i iskoristila svoj utjecaj i potaknula ljude na donacije i pomoć onima koji su ostali bez svega za vrijeme uragana Harvey.

This is my back yard in Texas. That roof that you see peaking out of the water is a full sized shed. I am so grateful that my family and our pets are all safe. I am NOT asking for anyones sympathy, material possessions can be replaced. I lost my home durring hurricane Ike. There are many others who have not been as lucky during #hurricaneharvey there are many people and animals who need our help right NOW. My moms friend found senior citizens up up to their waists in flood water in a retirement home, many becoming hypothermic. My dad saw horses swimming down the highway. I have provided a link in my profile where you can read about ways that you can help. I've also provided links in my story to donate to @americanredcross or the @spcatexas .. if you don't have the means to donate feel free to share or repost, it is always helpful to raise awareness. Send me a screenshot of your donation for a shoutout. Many prayers and blessings to my friends, family and everyone in Texas enduring this storm. I love you Texas! Stay strong. Thank you to all of my followers who have donated to the people and animals in Texas. TEXT HARVEY to 90999 to make a $10 donation to American Red Cross. Houston SPCA and @dallasdogrrr need donations to save and shelter animals that are stuck in the floods. Or visit https://www.youcaring.com/victimsofhurricaneharvey-915053 ?????? #staystrong #inmyprayers

A post shared by Kara Del Toro (@karajewelll) on Aug 29, 2017 at 1:18pm PDT

Za vrijeme pisanja ovog članka, ljepotica s početka naše priče je izgleda malo došla k sebi, pa je, kako kaže "prošetala nekoliko kilometara po San Juanu i fotografirala neke od posljedica uragana". Bez sebe u badiću.

ljepota

Instagram

uragan Irma

manekenke

ljepotice

bezosjećajnost

taština

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter