Marisol, spavaš li mirno?

Rakitić i njegova Raquel su čista meksička sapunica: Nakon njegove teške borbe za srebro, doslovno su odjahali u suton


Barbara Marinović
26.07.2018.12:45
Rakitić i njegova Raquel su čista meksička sapunica: Nakon njegove teške borbe za srebro, doslovno su odjahali u suton
Screenshot/Instagram, Youtube

sažeto

Rakitić i Raquel pravi su hit, njihova ljubav često je toliko sladunjava da bi se prema njoj mogao ispisati vrhunski scenarij za sapunicu


Barbara Marinović
26.07.2018.12:45

Svijet to nije vidio. Ivan Rakitić i njegova Raquel Mauri vole se iznad svih granica, toga nema nigdje. Izljevi nježnosti na Instagramu i dirljive fotografije para pravi su hit. Ali, nakon što je Rakitić osvojio s Vatrenima srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu - podigli su tu nježnost Ivan i Raquel na novu razinu. Vrhunac svega bile su njihove fotografije na konju. Stasiti mladi ratnik moderne arene i njegova ljepotica. Oni su, nakon napornih mjesec dana odvojenosti i borbe za srebro, doslovno odjahali u suton. Doslovno.

Morate se složiti s nama - podsjećaju njihove recentne fotografije na prizore iz zlatnog doba meksičkih sapunica. Zapravo, cijela njihova ljubavna priča podsjeća uvelike na scenarij meksičke sapunice. Možda je do vatrenog španjolskog temperamenta seksi Raquel, ne znamo, ali nije teško zaključiti da bi njihova ljubav mogla biti pravo blago za, primjerice, Televisu. Imamo im mi već i nacrt scenarija:

- Mladi, zgodni i perspektivni nogometaš zaljubljuje se u skromnu i samozatajnu konobaricu

Da, da. Upravo tako su se, i svi to znamo, upoznali Rakitić i Raquel. Pio je kavu s bratom, a poslužila ih je upravo Raquel. Predvidio je tada odlučni Raketa da će ona biti njegova žena. Sudbina - nema dalje.

- Džaba ti sve, za pravu ljubav treba se truditi

Nije Mauri odmah pristala izaći s Ivanom. Trebalo mu je, kako je jednom i sam priznao, sedam mjeseci uvjeravanja da bi se Raquel 'slomila' i izašla na spoj. Svoju odluku nije zažalila.

 

❤️👱❤️

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on Mar 15, 2015 at 4:15am PDT

- Svadba, a potom djevojčice

Vjenčali su se Raquel i Ivan civilno, ali i u crkvi, a izgledali su zaista kao akteri sapunice visoke produkcije. Mlada u bijelom, mladoženja zgodan i istesan u odijelu. Blagoslov ljubavi, kao što to i dolikuje, postale su njihove dvije slatke kćerkice.

 

El dia mas especial con mi amor❤️ @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on Jun 26, 2015 at 10:36pm PDT

- Izljevi nježnosti

Koliko se vole, ne libe se pokazati javno. Njihova korespondencija na društvenim mrežama je hit. 'Sretna ti godišnjica, ljubavi. Već tri godine je prošlo, još mnogo njih zajedno. I kao što uvijek kažem: moja si sadašnjost, moja budućnost, ti si najbolje što mi se ikad dogodilo', napisao je svojedobno emotivni nogometaš svojoj supruzi za godišnjicu braka. Ona je uzvratila rekavši mu da je on njezin život i najbolja odluka.

- Rakitići, dušom i tijelom

U maniru pravih i punokrvnih sapunica, gledamo ovih dana prizore s odmora zgodnog para. Ivan i Raquel slavodobitno na trgu nakon dočeka Vatrenih, njihova fotka sigurno je najupečljativija - Raketu slavi cijela nacija kao modernog ratnika i heroja, a on svoju Raquel drži na rukama. Sjajna fotka, svakako. Ali, kad su Rakitići zajahali divnog tamnog konja... Nema dalje. Suton, šuma, priroda, njena duga plava kosa, njegov zaštitnički stav i bose noge... Potom su uslijedili i prizori s jahte, gdje poziraju kao pravi mladi, zgodni i privilegirani par. Tu već lagano idu u smjeru kultne sapunice 'Acapulco, dušom i tijelom'. Naravno, u zgodnijoj i suvremenijoj verziji.

 

❣️🌊🛥 @raquel_mauri #lafamiliaunidajamásserávencida

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on Jul 23, 2018 at 12:58pm PDT

Ivan Rakitić

Raquel Mauri

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter