Samozatajna Maria Francisca

Nadal se ženi! Zajedno su 14 godina, a ona se potpuno drži po strani! Malo tko zna informacije o budućoj supruzi teniskog asa


100posto
13.10.2019.13:00
Nadal se ženi! Zajedno su 14 godina, a ona se potpuno drži po strani! Malo tko zna informacije o budućoj supruzi teniskog asa
Foto: Profimedia

sažeto

Maria Francisca Perello odabranica je Rafaela Nadala, u vezi su već 14 godina i sada planiraju svadbu


100posto
13.10.2019.13:00

Rafael Nadal i njegova partnerica Maria Francisca Perello uplovit će u bračnu luku 19. listpada na imanju na Majorci. Očekuje se da će to biti jedan od najvećih društvenih događaja godine, a trebala bi se na svadbi naći brojna poznata lica iz svijeta sporta. Navodno je na svadbu pozvano oko 500 gostiju, a Nadal i njegova djevojka pažljivi su oko svih detalja. Poznato je tek da nitko neće moći koristiti mobitel tijekom svadbe, kao i to da su svi zaposlenici koji će tog dana raditi bili obavezni potpisati ugovore o povjerljivosti. Gosti će biti smješteni po lokalnim hotelima, a većina će ih na samu lokaciju svadbe doći autobusima.

Zajedno su od 2005. godine, Maria je jako samozatajna

Mnogima je iznimno zanimljiva ljubav između velikog tenisača i simpatične, anonimne crnke. Nadal i Maria u vezi su od 2005. godine, a prije nego što su postali par - poznavali su se preko njegove sestre. Dugo ju je pratio epitet misteriozne Nadalove djevojke, a sve zato što se nastojala držati podalje. Javnost ju je mogla upoznati i vidjeti tek prilikom ponekih njegovih mečeva. Maria mu je već 14 godina najveća navijačica, no često na daljinu. U jednom od rijetkih intervjua rekla je da je tako odlučila jer želi sačuvati njihovu vezu i privatnost.

Foto: Profimedia

Maria je diplomirala menadžment i surađuje sa svojim budućim suprugom te se drži podalje od skandala

Osim što su ljubavni par, postali su tijekom veze i poslovni partneri, Maria je diplomirala menadžment pa je postala direktorica njegove humanitarne organizacije. Takav slučaj može se vidjeti i kod Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene. Njegova obitelj je navodno obožava, a osvojila ih je nenametljivošću. Ni ona ni Nadal ne vole se eksponirati, niti se bave ikakvih skandalima.

Foto: Profimedia

Rafael Nadal

Maria Francisca Perello

newsletter

Prijavite se na Newsletter