Oni su iznad prosjeka

Rade najveći posao za Hrvatsku, no nikakav orden još nisu dobili! Znate li što povezuje Thompsona i Šerbedžiju? Bilića i Karana?


100posto
10.01.2019.19:30
Rade najveći posao za Hrvatsku, no nikakav orden još nisu dobili! Znate li što povezuje Thompsona i Šerbedžiju? Bilića i Karana?
Foto: CROPIX

sažeto

Thompson, Šerbedžija, Karan, Medvešek... Nije ih puno, no ima obitelji koje imaju četvero i više djece u obitelji!


100posto
10.01.2019.19:30

Demografija je Hrvatskoj bolna tema. Više umrlih nego rođenih, val iseljavanja - naša zemlja ozbiljno je ugrožena, a crna statistika je neumoljiva čak i pred očima najoptimističnijih. Ipak, nade ima! Neki poznati Hrvati poradili su na demografiji, pa su dobili četvero ili više djece. Njihovo potomstvo je brojno, i na svoju djecu su iznimno ponosni.

Da se ljubav prema domovini pokazuje na više načina, dokazao je i Marko Perković Thompson, postavši otac četvero djece. Sa suprugom Sandrom pjevač ima petero djece. Dva sina te tri djevojčice Markova su velika sreća. Slični primjer daje i njegov kolega Goran Karan. Pjevač je otac četiri sina - Roka i Ivana dobio je u braku s bivšom suprugom Suzanom, a blizance Mirana i Ivora sa sadašnjom partnericom Meri.

CROPIX

Braća Medvešek, Šerbedžija...

Pozitivnih primjera može se naći i u glumačkom svijetu. Radom na natalitetu mogu se pohvaliti i braća Sven i Rene Medvešek. Ugledni redatelj i glumac Rene ima četvero djece sa suprugom Milenom, dok dvije godine mlađi Sven ima petero djece. Istim brojem djece može se pohvaliti i Rade Šerbedžija. S Lenkom Udovički dobio je tri kćeri, dok je Luciju i Danila dobio s balerinom Ivankom Cerovac.

Cropix

Boban, Bilić, Bišćan, Šimić

Velikim obiteljima mogu se pohvaliti i brojni bivši nogometaši. Zvonimir Boban sa suprugom Leonardom ima petero djece. Trener Igor Bišćan sa suprugom Marijom otac je četiri djevojčice.

CROPIX

Slaven Bilić otac je petero djece. S bivšom suprugom dobio je dvoje djece, a s partnericom Ivanom Đeldum još troje. Ponosni otac petero djece je i Igor Štimac. S bivšom suprugom Suzanom dobio je dvije kćeri i sina, a sa sadašnjom partnericom Lanom Bucat još dva dječaka.

Neja Markicevic / CROPIX

Slaven Bilić

Marko Perković Thompson

Rade Šerbedžija

Igor Štimac

Rene Medvešek

Zvone Boban

newsletter

Prijavite se na Newsletter