Beč 2017. godine

Pure Electro Party se vraća na Schattenwelt festival, najveći goth event u Austriji


100posto
06.11.2017.15:10
Pure Electro Party se vraća na Schattenwelt festival, najveći goth event u Austriji
Promo

sažeto

Headlineri ove godine su Clan of Xymox, Project Pitchfork i Covenant


100posto
06.11.2017.15:10

Krajem ovog tjedna odvija se najveći gothic festival u Austriji Schattenwelt. Mladi festival po svojim line-upu i organizaciji ne odaje činjenicu da traje tek nekoliko godina. Koncerti su podijeljeni u dva dana petak i subotu. 10. i 11. studenog, nakon poludnevnih svirki nastavlja se afterparty uz DJ programe. Nositelji festivala 2017. godine su iznimno poznati Project Pitchfork iz Njemačke te legendarni Clan of Xymox iz Nizozemske prvog dana te švedski Covenant koji i završava koncertni dio festivala.

Promo

Nakon sveukupno 14 bendova, obje večeri program se nastavlja uz internacionalni DJ program. Posljednjeg dana nastupa i hrvatski duo Pure Electro Party, poznati dark electro/industrial/EBM/synthpop party koji je ove godine proslavio osam godina. DJane Redlilly i DJ END vraćaju se na Schattenwelt u elitnom terminu u subotu. DJ dvojac je uz vjernu bazu fanova u Hrvatskoj stvorio i reputaciju u inozemstvu, a ponovno gostovanje na Schattenweltu to i dokazuje.

Festival je pokrenula nekolicina ljudi 2015. godine, u želji da osnuju tako veliki festival u Austriji, prije toga organizirali su manje partyje i evente. Obzirom da su iz godine u godinu sve bogatijeg programa, čini se da je Schattenwelt uspio u namjeri.

Promo

festival

Austrija

Schattenwelt

Pure Electro Party

goth

newsletter

Prijavite se na Newsletter