Što znamo o moćnom paru

Psihologinja o braku Beckhamovih: Ljubavi više nema, ali svjesno su odlučili ostati zajedno zbog posla i imidža


Ines Madunić
20.10.2018.14:00
Psihologinja o braku Beckhamovih: Ljubavi više nema, ali svjesno su odlučili ostati zajedno zbog posla i imidža
Getty Images

sažeto

Prema riječima koje su supružnici rekli jedno o drugome britanska psihologinja otkriva kakav je odnos Victorije i Davida


Ines Madunić
20.10.2018.14:00

U braku su već 19 godina, imaju četvero djece i prošli su kroz dobre i loše dane. Victoria i David Beckham jedan su od najmoćnijih parova u showbusinessu, a svako malo pojave se glasine o njihovom razvodu koje oni uredno demantiraju.

Nedavno je bivši nogometaš izjavio kako im nije lako u tako dugačkoj vezi.

"Kad si toliko dugo u braku kao mi uvijek moraš puno raditi na tome. Postaje sve kompliciranije. Ponekad male stvari naprave najveću razliku. Primijetio sam to kod svoje djece", rekao je Beckham.

Britanska psihologinja Jo Hemmings za Daily Mirror je analizirala neke prijašnje izjave moćnog para kojima su nam otkrili puno više o svom odnosu nego što su planirali.

Za posljednju Davidovu izjavu o braku kaže da očito pokazuje kako njih dvoje više nisu na istoj stranici.

"Njemu je sve manje važno što ljudi misle, a njoj sve više. Prestao se truditi da se svima svidi dok je njoj to još vrlo važna stavka", kaže psihologinja.

Bivša spajsica i modna dizajnerica nedavno je rekla kako su "oboje shvatili da su jači zajedno nego svatko za sebe" te da ne bi danas bili u pozicijama u kojima jesu da nisu prošli sve te zajedničke godine.

"Njezin je vokabular jako formalan, nema emocija. Ali, ovo zvuči kao odluka koju su donijeli - da su bolji zajedno nego odvojeni. Ako zamijenite riječ 'obitelj' s riječju 'posao', shvatit ćete da govori o braku kao o poslovnom odnosu, a ne romantičnom", kaže Hemmings.

Victoria i David u vezi su od 1997., a vjenčali su se dvije godine poslije. Imaju četvero djece - Brooklyna (19), Romea (16), Cruza (13) i Harper (7).

Getty Images

Prije 14 godina njegova bivša asistentica Rebecca Loos za tabloide je ispričala kako je imala aferu s Davidom, a kasnije je iste optužbe iznijela i manekenka Sarah Marbeck. Beckham je demantirao te optužbe, a to je bila najveća kriza u njihovom braku za koju je javnost saznala.

brak

psihologija

ljubavni par

David Beckham

Victoria Beckham

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter