Indirekt presents: Sugar Candy Mountain + Pseća Plaža

Psihodelični rokeri iz Kalifornije i zagrebačka surf senzacija pripremaju nas za 7. Indirekt


100posto
10.04.2019.11:00
Psihodelični rokeri iz Kalifornije i zagrebačka surf senzacija pripremaju nas za 7. Indirekt
Facebook

sažeto

Ljubitelji indie rocka u petak, 12. travnja nacrtat će se u klubu Klub.


100posto
10.04.2019.11:00

Nakon nedavno rasprodanog koncerta Paula Cherryja (SAD) u KCM-u, Indirekt ekipa ponovo lovi preko 'bare'. U petak 12. travnja u zagrebački Klub. stiže američki psych pop projekt Sugar Candy Mountain, dok će im podršku pružiti zagrebački bend Pseća Plaža.

Promo

Surf rockom indirektno najavljuju 7. po redu izdanje festivala koje će se održati od 6. do 8. lipnja u Umagu.

Sugar Candy Mountain (SAD)

Divnim poklapanjem neopsihodeličnih svemira, književnih i glazbenih, četvorka iz Kalifornije, pronašla je način da fuzija novog i starog funkcionira! Ash Reiter i Will Halsey s prijateljima stvaraju glazbu slađu od šećerne vune. Popnete li se na 'Sugar Candy Mountain', na putu ćete sresti utjecaje bendova poput The Flaming Lips, Of Montreal, Foxygen, Tame Impala, Cigarettes After Sex, The Beach Boys i The Beatles.

Bit ćete na tragu suncem natopljenog psihodeličnog zvuka za kojim ovaj bend neumorno traga kroz sva četiri albuma, a posebnu pažnju privlače netom izdanim albumom "In my own world".

Pseća Plaža (HR)

Četvorci iz Kalifornije pridružit će se audio-vizualna skupina nekoć znana kao Dog's Beach, koja od 2017. osvaja publiku zaraznim psihodeličnim, nenametljivim ljetnim surf melodijama. Album prvijenac "Honolulu" je skupio odlične kritike, a u 2019. ulaze s novom postavom (Smelly Feet Dog, Erol, die Zoone, Lucijan, Matej i Leo ) koja će nam u Klub.-u otkriti čari nadolazećeg albuma "Povratak u lagunu br. 07".

Ulaznice su u pretprodaji 35, a na dan koncerta 50 kuna i možete ih kupiti u sustavu Entrio.

Ovim putem organizatori napominju kako će se na ulazu biti moguće pribilježiti za Indiebus koji vozi na Indirekt festival po povoljnijoj cijeni od 340 kn, umjesto redovne 390 kn.

Paket uključuje prijevoz iz Zagreba, 2 noćenja s doručkom, piće dobrodošlice, no ne uključuje festivalsku ulaznicu. Ona je, naime, i ove godine besplatna!

koncert

glazba

indie

Indirekt festival

newsletter

Prijavite se na Newsletter