Omiljena loto djevojka

Prvog je muža zaprosila, prevarila ga, a onda i ostavila, a priznaje da su zbog nje propala dva braka. Sreću je konačno pronašla s 20 godina starijim


100posto
10.10.2019.15:00
Prvog je muža zaprosila, prevarila ga, a onda i ostavila, a priznaje da su zbog nje propala dva braka. Sreću je konačno pronašla s 20 godina starijim
Ivan Kuharić/Cropix

sažeto

Suzana Mančić imala je buran ljubavni život


100posto
10.10.2019.15:00

Najpoznatija loto djevojka s naših prostora, Suzana Mančić, od svog je prvog pojavljivanja na televizijskim ekranima postala miljenica muškaraca. Mnogi su u nju bili zaljubljeni, bračne ponude stizale su joj svaki dan, a iako kaže da joj je to isprva bilo čudno, brzo se naviknula. Nijednu od tih ponuda nikad nije prihvatila, ali je uživala u pažnji.

Svaki dan dobivala je pisma obožavatelja, a nerijetko su joj slali i poklone te obećavali što će joj sve kupiti, samo ako "izvuče" njihove brojeve na lopticama.

"Dobitnici bi tajanstveno nestajali netragom i zaboravljali što su obećavali u pismima koja su me zatrpavala. Obećavali su put oko svijeta, brak i polovinu dobivene sume. Toliko o muškarcima, daju lažna obećanja", rekla je Suzana.

Boris Kovačev/Cropix

U privatnom životu nije imala puno ozbiljnih veza. Za vrijeme fakulteta, a diplomirala je pravo, zaljubila se u direktora Energoinvesta i s njim jedno vrijeme živjela u Iraku i Kuvajtu. Kad je ljubav pukla, vratila se u Beograd i završila studij, a uskoro je postala velika zvijezda u cijeloj bivšoj Jugoslaviji. Na vrhuncu slave, 1989. godine udala se za Nebojšu Kunića, bubnjara kojeg je upoznala kad je radila na televiziji. Poznavali su se godinama i bili prijatelji, a onda su završili u vezi.

Navodno je ona njega zaprosila. Njemu je to bio treći brak, a ona je rekla da joj to tada nije smetalo.

"Ta bračna luka je bila sve osim mirna. Sad se smijem kad pričam o tome. Obično kažem: onakva djevojka, onakva udavača, a zaprosila je muža kojem je bila treća žena", rekla je kasnije.
Dugo su pokušavali dobiti dijete, a Suzana je imala čak tri spontana pobačaja. Kasnije su uspjeli i imaju dvije kćeri.

Problemi su počeli kad je on ostavio glazbu i počeo se baviti preprodajom automobila. Imao je posla sa sumnjivim tipovima, a najteže je bilo kad su Suzani i njihovoj malenoj kćeri prijetili pištoljem. Nakon toga Suzana se s kćeri i svojom majkom preselila na Cipar, a Kunić u Moskvu. Daljina je učinila svoje pa ga je Suzana prevarila, ali je htjela spasiti brak pa se preselila u Moskvu. Pomirili su se i dobili drugu kćer.

No, posao njezina supruga je upao u probleme, a on je sve liječio alkoholom.

Vratili su se u Beograd, ali braku nije bilo spasa. Pod utjecajem alkoholizma, muž ju je stalno počeo vrijeđati i psihički maltretirati. Stalno joj je govorio da nije lijepa i da je nitko drugi ne bi oženio da on to nije učinio.

Kad je prešla 40. Suzana je odlučila tražiti razvod braka, a to se realiziralo 1999. godine. On ju je mjesecima nakon uhodio jer je bi uvjeren da ga je ostavila zbog drugog muškarca. No, nova ljubav dogodila se tek godinama kasnije.

Suzana je dugo bila sama, uz povremene avanture jer, kako je priznala, voli muškarce i voli seks.

"Zbog mene su propala dva braka, neka mi Bog za to oprosti. Istina je da sam tim muškarcima tada davala lažne nade", rekla je.

 
 
 
View this post on Instagram

Ready to go💄

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on Sep 12, 2019 at 10:29am PDT

Vezu s 20 godina starijim grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom držala je u tajnosti jer ni sama nije bila sigurna da želi ponovno biti s nekim, no on nije odustao.

"Nekad su muškarci zbunjeni, nesigurni, i ako nešto stvarno želiš, potpuno je svejedno od koga će krenuti inicijativa i tko će probiti led. Mislim da je samo prvi put teško udati se, drugi put to ide lakše, imamo iskustva, znamo koje su nam slabosti. Postanemo svjesni vlastitih mana i vrlina jer čovjek s godinama upozna sebe i onda može život dovesti u red. Bilo je dana kad sam mislila kako možda nisam prava osoba za duge veze, brak. Međutim, ispostavilo se da griješim, da ipak jesam. Trebala sam naći pravog muškarca, čovjeka koji me razumije, kojeg ja razumijem. Zato je sad sve moguće – i održavati ljubav na daljinu i biti siguran u svoje i partnerove emocije", rekla je.

Iako su godinama pričali o braku i dugo su zaručeni, vjenčali su se tek nakon 18 godina veze u Grčkoj, okruženi obitelji i najbližim prijateljima.

"Bit će to jedna lijepa romantična ceremonija. Ja sam spremila ono najvažnije - svoje dokumente, što nije bio jednostavan zadatak, i naravno, haljinu za vjenčanje. Sve ostalo je na mladoženji. Predano sam radila da stanem u haljinu. Na liposukcijskoj sam dijeti, šećer mi je potpuno zabranjen i prilično se pridržavam toga. Srećom, nemam puno viška, pa mi dijeta ne predstavlja opterećenje. Što ću, kad želim biti lijepa i mlada, moram se malo potruditi", izjavila je Suzana.

Sandra Šimunović/Cropix

S mužem najviše voli putovati, često izlaze na romantične večere, a pričaju na engleskom ili grčkom, koji je ona kroz godine naučila.

"Da se ne lažemo, nema šanse da se uvučem u kućnu haljinu i izigravam domaćicu. To kod Simice ne pali. Ne znam čemu onaj štednjak u njegovoj kuhinji služi, nikad ništa na njemu skuhali nismo. Jednom sam mu spremila ručak u Beogradu, koji je on otkazao 15 minuta prije zakazanog vremena, zbog posla. I više mu nikad ništa nisam pripremala. Mogu napraviti doručak, narežem rajčicu, malo feta sira, masline, hladno vino. Za ručak i večeru ionako uvijek idemo u neki mali, lijep restoran", objašnjava Suzana.

Simeon je s njom prošao i kroz najteže trenutke, kad su joj objavljene snimke seksa iz kućne radinosti - prvi put s bivšim suprugom, i to nakon razvoda, a zatim i s njim.

"Nekad sam se voljela snimati, ali sad to više ne volim", rekla je te dodala da joj je bilo jako teško u tom periodu jer su njezine kćeri bile tinejdžerice, a povrijedilo ju je što su svi mislili da je sama pustila snimke u javnost. 

razvod braka

ljubavne veze

Suzana Mančić

loto djevojke

newsletter

Prijavite se na Newsletter