Ljubavna priča: Indira i Miroslav

Prvo prijateljstvo, onda ljubav: Romantična prosidba i ostvarena druga šansa za sreću temperamentne pjevačice


100posto
24.11.2019.10:00
Prvo prijateljstvo, onda ljubav: Romantična prosidba i ostvarena druga šansa za sreću temperamentne pjevačice
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

sažeto

Indira se zaljubila u svog osobnog trenera i prijatelja kad je to najmanje očekivala


100posto
24.11.2019.10:00

Temperamentna Indira Levak još od sredine devedesetih uspješno gradi pjevačku karijeru, prvo kao pjevačica Colonije, a u posljednje dvije godine i u solo vodama.

Uvijek iskrena, nije imala problema priznati kad je zaljubljena i podijeliti svoju sreću s javnosti. Nakon što se rastala od poduzetnika Narcisa Mujkića, tri je godine bila singl, a onda joj se dogodila ljubav.

Miroslava Levaka upoznala je u teretani - on joj je bio osobni trener. Vremenom su postali prijatelji, a zatim su ušli u vezu.

"Ljubav je stigla kad sam se najmanje nadala, baš kao dar za mojih velikih četrdeset. Sretna sam, zaljubljena i to ne skrivam. Ljubav se slavi i mi slavimo", rekla je kad je viđena s Miroslavom.

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Navodno su vezu započeli nakon što je on - izgubio ključeve svog auta dok je bio u Međugorju, a morao je na vjenčanje. Nazvao je Indiru koja se baš spremala ići spavati, ali je promijenila planove i došla po njega u Hercegovinu iz Zagreba.

"Vjerovala sam u našu ljubav od prvog trenutka, no nisam mogla ni sanjati da će prerasti u nešto ovakvo lijepo, stabilno, zrelo i čini me tako sretnom i ispunjenom", rekla je pjevačica.

Ubrzo su počeli živjeti zajedno, a Miroslav ju je zaprosio kad su bili kod kuće.

"Zajedno smo kuhali ručak i u jednom me trenutku zamolio da mu donesem mobitel s noćnog ormarića. Na jastuku sam ugledala prsten u otvorenoj kutijici. Kada sam se vratila u dnevnu sobu, Miro je kleknuo i potpuno me šokirao. Ostalo mi je jedva toliko daha da izustim 'da'", rekla je.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on May 30, 2019 at 12:37am PDT

Nakon samo godine dana veze vjenčali su se na imanju blizu Bjelovara. Na svadbi je bilo stotinjak njihovih prijatelja i članova obitelji, a Indira je rekla kako su oboje bili jako nezahtjevni i opušteni. Ona je imala vjenčanicu od francuske čipke s visokim ovratnikom, a priznala je kako je ceremonija bila dirljiva pa je čak pustila suzu.

Bilo je to prije pet godina, a i danas su zaljubljeni kao i prvog dana. Osim što su ljubavni, oni su i poslovni partneri. Pokrenuli su liniju vrtnog namještaja, a Miroslav je postao i Indirin menadžer.

"Ako znate što je kompromis i imate zajedničke ciljeve, onda nikada nema problema. Zapravo je blagoslov imati partnera koji ti je podrška u svim segmentima života", rekla je pjevačica.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Na pitanje čime ju je osvojio, nije morala dugo razmišljati.

"Pa prije svega zgodan je muškarac! Ruku na srce mi gledamo fizički izgled, ali prije svega genijalan je suprug, najbolji mi je prijatelj, najbolji ljubavnik, jako staložen, zna me spustiti na zemlju kad poletim. Ja sam vrckava i brzopleta, on to malo izbalansira tu", ispričala je.

ljubavna priča

Indira Levak

Miroslav Levak

newsletter

Prijavite se na Newsletter