Sve ljubavi Demi Moore

Prvi put udala se s jedva 18, s Bruceom je danas u boljim odnosima nego ikad, a sreću je pronašla s Beograđankom s kojom se zabavljala na splavovima


Ines Madunić
04.12.2018.21:00
Prvi put udala se s jedva 18, s Bruceom je danas u boljim odnosima nego ikad, a sreću je pronašla s Beograđankom s kojom se zabavljala na splavovima
Getty Images

sažeto

Holivudska glumica imala je buran ljubavni život, a čini se da je konačno pronašla sreću


Ines Madunić
04.12.2018.21:00

Jedna je od najvećih holivudskih zvijezda devedesetih, a iako se i danas bavi filmom, Demi Moore više radi iza kamere, uglavnom kao producentica.
No, zato ju paparazzi još vole, a posebno je zanimljiv njezin ljubavni život.

Nedavno je snimljena u šetnji Los Angelesom sa srpskom stilisticom Mašom Mandžukom i njezinom kćeri Rumi. S rođenom Beograđankom navodno je u vezi već gotovo tri godine, a upravo zbog nje došla je ovog ljeta u Beograd gdje su se zabavljale na splavovima.

Iako ništa nije službeno potvrđeno, o njihovoj se ljubavi šuška već dugo, a ovo je prvi put da su ih fotografi uhvatili zajedno. Iako nisu izmjenjivale nježnosti, Demi i Maša izgledale su jako prisno, a Mašin kćer uglavnom je bila u Deminim rukama.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 📽HollywoodCelebNews📽 (@_hollywoodcelebnews_) on Dec 2, 2018 at 8:04am PST

Posljednja je to u nizu veza koje intrigiraju javnost. Glumica je dosad bila u tri braka, ali povezivalo ju se s mnogim glumcima, od kojih je većina bila dosta mlađa od nje.

No, sve je krenulo s prvim brakom, u koji je ušla kad je imala jedva 18 godina.

Rođena kao Demetria Guynes, nakon udaje za rokera Freddyja Moorea uzela je svoje umjetničko ime Demi Moore. U braku su bili četiri godine, a ona je autorica nekoliko Freddyjevih pjesama.

Nakon razvoda, Demi se na snimanju filma "St. Elmo's Fire" zaljubila u glumca i redatelja Emilija Esteveza. U dvije godine nekoliko su puta prekidali, a turbulentan odnos prekinuli su krajem 1986. godine. Bili su zaručeni, ali do braka ipak nije došlo.

Demi se drugi put udala za Brucea Willisa, i to samo nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali. Par je zajedno bio 11 godina, a imaju i tri kćeri - Rumer, Scout i Tallulah. Demi i Bruce bili su ultimativni power couple devedesetih. Oboje su imali mega uspješne karijere, a njihov se brak činio iznimno stabilnim.

Getty Images

Zato su svi bili u šoku kad su 1998. objavili da se razvode.

Navodno je problem bio upravo u tome što su oboje imali puno posla. Kad su prekršili pravilo braka - da nikad neće u isto vrijeme snimati film - sve je puklo.

"Za svaki je par teško držati brak netaknutim od vanjskog svijeta, a naš je brak bio pod povećalom cijelo vrijeme. Bilo nam je teško", rekao je kasnije Willis.

Sve je finalizirano dvije godine poslije, a svijet je ponovno bio u šoku kad su Demi i Bruce počeli pričati jedno o drugome u javnosti. Objasnili su da su ostali bliski prijatelji i da redovno viđaju i čuju, što je za holivudske prilike bilo jako čudno. Mnogi im nisu ni vjerovali sve dok nije došlo do Deminog trećeg braka s glumcem Ashtonom Kutcherom. Na svadbu je došao i Bruce sa svojom novom djevojkom, sadašnjom suprugom Emmom Heming, s kojom ima dvije kćeri.

No, prije nego što je završila s Ashtonom, Demi se povezivalo s mnogim glumcima, između ostalih i s Tobeyjem Maguireom, Colinom Farrellom, Anthonyjem Kiedisom, Bradom Pittom, Leonardom DiCaprijom... Ali, nijedna od tih veza nikad nije potvrđena. Navodno je netom nakon razvoda bila u vezi s fitness trenerom i majstorom borilačkim vještina Oliverom Whitcombom, no nikad se nisu zajedno pojavili u javnosti.

Demi se zaljubila u Ashtona Kutchera kad je ona imala 41, a on 25 godina. Sve je krenulo na večeri sa zajedničkim prijateljima, a njih dvoje odmah su kliknuli i razgovarali cijelu noć. Prvi izlazak na crveni tepih imali su 2003. na premijeri Charliejevih anđela. Ashton je zbog nje prešao s katoličanstva na kabalu, a vjenčali su se 2005. godine.

Getty Images

Ashton je bio u odličnim odnosima s njezine tri kćeri, kao i s Bruceom, a on i Demi zajedno su osnovali zakladu koja se borila protiv seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja djece. No, problemi u raju pojavili su se 2010., kad su se pojavila šuškanja o tome da je Ashton prevario Demi. Iduće godine Demi je objavila da se rastaju.

Nakon toga dugo je vremena bila solo, a povezivalo ju se s rokerom Seanom Fridayom, s kojim je bila u kratkoj vezi tijekom 2014. Nikad potvrđene veze i vezice imala je još i s Nickom Jonasom, Vitom Schnabelom, Thomasom Janeom, Alexom Rodriguezom i Peterom Mortonom.

ljubavne veze

Demi Moore

Ashton Kutcher

Bruce Willis

Maša Mandžuka

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter