Ovako izgleda obitelj Versace

Prva službena fotografija ekipe koja će ispričati priču o Giannijevom ubojstvu


Mirjana Filipović
22.06.2017.18:30
Prva službena fotografija ekipe koja će ispričati priču o Giannijevom ubojstvu
Press

sažeto

Detalji i motivi ubojstva Giannija Versacea ni dan danas nisu u potpunosti razjašnjeni


Mirjana Filipović
22.06.2017.18:30

Priča o ubojstvu Giannija Versacea bit će ispričana u serijalu 'Versace: American Crime Story'. A prvi uvid u to kako će izgledati glumci koji su utjelovili bitne osobe koje su jednog od najpoznatijih i najutjecajnijih talijanskih modnih dizajnera okruživale tijekom života donosi Entertainment Weekly na svojoj najnovijoj naslovnici.

Press

Penelope Cruz pozirala je kao Giannijeva sestra Donatella, Edgar Ramirez pojavljuje se kao slavni dizajner, a Ricky Martin utjelovio je njegovog ljubavnika Antonija D'Amica, dok ubojicu Andrewa Cunanana glumi Darren Cris.

Press

Zajednička fotografija glavnih glumaca ove mini serije snimljena je u Miamiju u vili gdje je i snimljen veći dio ovog projekta koji mnogi s nestrpljenjem čekaju vidjeti.

Press

Gianni Versace ubijen je 1997. na stepenicama svoje vile u Miamiju. Detalji i motivi ubojstva ni dan danas nisu u potpunosti razjašnjeni. S godinama se svašta pisalo, kao i da je jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih talijanskih modnih dizajnera bio povezan s mafijom. Cunanan je navodno tulumario s Versaceom noć prije nego što ga je ubio.

Nakon što je izvršio ubojstvo, ubojica je presudio i samome sebi.

Press

Press

Penelope Cruz

Gianni Versace

American Crime Story

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter